Novice

Občuti tekmovanje v srcu. MINI Rauno Aaltonen posebna edicija.

Leta 1967 je dirkalna legenda Rauno Aaltonen zmagal na znamenitem Rallyju Monte Carlo za volanom vozila MINI Cooper.

V čast temu največjemu dirkalnemu uspehu izmed dolgega niza dirkalnih uspehov vozila MINI predstavljamo MINI Rauno Aaltonen posebno edicijo. Ta ekskluzivni model vam daje občutek, kot da ste tudi vi dirkalni voznik: z elegantnimi belimi športnimi črtami, z dvema dodatnima žarometoma, notranjostjo s poudarki v rdeči barvi. Na voljo kot različica MINI Cooper in MINI Cooper S.

Posebno edicijo je že možno naročiti pri pooblaščenih trgovcih z vozili MINI v Sloveniji.

MINI deli svojo zgodovino na Facebook časovnici

MINI misli naprej, potiska meje s svojo drznostjo in deluje vznemirljivo do vsega, kar je novo. Ker je MINI s svojo iznajdljivostjo in močnim občutkom osebnega izmenjavanja informacij vedno korak pred ostalimi, MINI stavi na spletno komuniciranje, kjer uporabniki interneta svoj čas preživljajo z deljenjem osebnih informacij in ostajajo v stiku s svojimi prijatelji.

MINI Slovenija je svojo Facebook stran za oboževalce vključil v Facebook časovnico, kot ena izmed prvih avtomobilskih blagovnih znamk na svetu in kot prva v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. MINI je v celoti prenovil svoj profil, kjer s svojimi oboževalci deli bogato zgodovino, video posnetke in nasvete za vožnjo legende in zmagovalca relija Monte Carlo iz leta 1967, Rauna Aaltonena. MINI čuti nostalgijo in se spominja dobrih starih dni, obenem pa se pravtako veseli prihodnosti in objave dnevnih novic, dogodkov in ohranjanja stika s svojimi oboževalci z deljenjem zanimive dnevne vsebine.

Desetletja človekov najboljši prijatelj

Ker je MINI na trgu prisoten že več kot petdeset let, je imel čast, da je lahko delal družbo najslavnejšim osebnostim, od članov britanske kraljeve družine, ikon iz sveta glasbe, kot so The Beatles, do modnih oblikovalcev, kot je Paul Smith. Skozi leta si je priboril naklonjenost tisočih voznikov po celem svetu in postal človekov spremljevalec, prijatelj, za nekatere pa celo družinski član.

Tudi v Sloveniji vozilo MINI uživa simpatije ljudi. Ker MINI vedno išče nove oblike, s katerimi bi se razlikoval od ostalih avtomobilskih blagovnih znamk in vedno razmišlja o tem, kaj lahko ponudi svoji razburljivi skupnosti (MINI Community), se je odločil, da s svojimi oboževalci na spletu deli vse svoje skrivnsoti in vsak vznemirljiv detajl iz svojega bogatega življenja.

Vir: MINI

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Zaključek tedna odprtih vrat v delavnicah Renault
Prenovljena Peugeot Partner in Expert