Novice

Omejena serija vozil Fiat 500X za prvih 2.000 kupcev

Fiat je zelo navdušen nad prihodom svojega novega kompaktnega križanca 500X, zato so pripravili omejeno serijo vozil poimenovano ”Opening edition”, ki bo na voljo prvim 2.000 kupcem v Italiji, Nemčiji, Franciji, Španiji in Švici.

Omejena serija vozil, poleg običajne serijske opreme, za prve kupce ponuja številne lepotne dodatke po znižani ceni. Kupci se lahko odločajo med tremi različnimi izvedenkami. Prvo različico poganja 1,4-litrski prisilno polnjeni bencinski MultiAir II agregat s 103 kilovati, drugo različico 1,6-litrski dizelski agregat MultiJet II z 88 kilovati (oba prenašata moč preko prednjega para koles), tretjo pa 2,0-litrski dizelski agregat MultiJet II s 103 kilovati, ki obenem kot edini ponuja tudi štirikolesni pogon.

Različici s prednjim pogonom sta opremljeni s posebnimi karoserijskimi dodatki in obarvani v poseben barvni odtenek ”Art grey”. Dodatno so nameščena 18-palčna aluminijasta platišča, paketi za varnost in udobje, sistem za zagon vozila brez ključa ter zatemnjena zadnja stekla, s katerimi kupec prihrani 2.500 evrov v primerjavi s tem, da bi se za omenjene dodatke odločil kasneje. Cene se v Italiji pričnejo pri 21.900 evrih.

Izvedenka s štirikolesnim pogonom prinaša bolj robusten zunanji videz  v edinstveni rdeči barvi. Dodatno je vgrajen še 16,5-centimetrski zaslon na dotik z vgrajeno navigacijo, notranjost krasi dvobarvno oblazinjenje, vgrajen je tudi vidljivostni paket, ki prinaša senzor za dež in dnevne luči, električno pomična stranska ogledala in obvolansko upravljanje. Cena za omenjeno različico se v Italiji prične pri 30.650 evrov, kar je 3.500 evrov ceneje, kot ob kasnejšem nakupu.

Kupci lahko prva vozila pričakujejo v začetku prihodnjega leta.

Avtomobilizem.com (Vir: Carscoops. Foto: Fiat)

Mnenja uporabnikov

1 komentar za "Omejena serija vozil Fiat 500X za prvih 2.000 kupcev"


xxl
9 leta 6 meseci nazaj

Če ga ne bo pod 20k evra,potem pri meni odpade (1,6 JTD).

 
380 »konjev« v novem Audiju RS3
Koncern Fiat-Chrysler je največji »pacek« preko luže