Novice

Peugeot na avtomobilskem salonu v Pekingu

Generacija 8, izvedenke Roland Garros in koncept urbanega crossoverja.

Na razstavnem prostoru v velikosti 1.400 kvadratnih metrov predstavlja znamka Peugeot 17 svojih vozil in kaže na sodobnost svoje prodajne palete, ki spada na Kitajskem med eno najbolj pomlajenih in najbolj razširjenih v zgodovini znamke na tem območju. Predstavljeni modeli nosijo oznako prestižnosti in sodobnosti à la française, ki jo dopolnjujejo vozila z oznako Roland Garros in inovativno konceptno vozilo « Urban Crossover Concept», koncept urbanega crossoverja, ki kaže na globalno razmišljanje znamke o razvoju ponudbe v segmentu B.

« Generacija 8 » in hibridni pol

Peugeot s tremi silhuetami 308, lansiranimi v oktobru 2011, s 408, lansirano v januarju 2010 in 508, lansirano julija 2011, predstavlja svoj najbolj sodoben in največji nabor vozil, kar jih je bilo do sedaj predstavljenih v kitajskem cesarstvu in so temelj razvoja na kitajskem trgu (ponudbo dopolnjujejo uvožena vozila, kot sta crossover 3008 in kupe RCZ).

Novi SUV 4008 je kitajska premiera, potem ko je doživel svetovno premiero na ženevskem avtomobilističnem salonu. Dopolnjuje pomemben prodajni izbor, ki je na kitajskem trgu SUV-jev v močnem porastu.

Vsa ta vozila so predstavljena na polu « generacije 8 », številke, ki nosi srečo na Kitajskem, in so ključne za prodajo vozil znamke ter prispevajo k razvoju prodajne mreže, ki trenutno dosega 288 pooblaščenih prodajnih salonov 4S* in skoraj 700 posrednikov poslov, ki pokrivajo kitajski teritorij. Vodilni v dizelski hibridizaciji v Evropi z sukcesivnimi lansiranji modela 3008 HYbrid4, prvega dizelskega hibrida na svetu, in modela 508 RXH, znamka Peugeot razstavlja v Pekingu novega 3008 HYbrid4 THP (bencin) in 508 RXH. Peugeot tako dokazuje sposobnost prenašanja moči na HYbrid4 na dizelskih kot na bencinskih motorjih, glede na situacijo na trgih.

Modeli z oznako Roland Garros : izvoz uspešnega partnerstva v Peking

Znamka Peugeot je v začetku 70-ih začela povezovati svoje aktivnosti s tenisom kot simbolom za dinamičnost in eleganco. Že več kot četrt stoletja je tako partner mednarodnih turnirjev v Franciji, imenovanih Roland Garros. Te vrednote sedaj širi na Kitajsko.

Leto po prvi zmagi kitajske tenisačice na Roland Garrosu predstavlja to partnerstvo odličen odskok v grajenje znamke Peugeot na Kitajskem. Partnerstvo z Roland Garrosom pooseblja vrednote znamke, športno zahtevnost, prestiž in emocije.

Zato so 308-ice, 408-ice in 508-ice predstavljene v preobleki, ki povzema stilske kode Auteuilskega turnirja, na razstavnem polu « Roland Garros ».

Koncept urbanega crossoverja: sožitje med mestom prihodnosti in pustolovščino

Eleganten in drzen, prefinjen in karizmatičen, športen in zapeljiv je koncept urbanega crossoverja Urban Crossover Concept, s katerim znamka predlaga svojo moderno in sproščeno vizijo dinamičnega in in zapeljivega kompaktnega crossoverja.

Nova generacija urbanih posameznikov se rojeva. Radi imajo mesto, ga živijo, soustvarjajo in ga hkrati radi zapuščajo…

Za te posameznike 21. stoletja so mednarodne ekipe z oddelka stila pri znamki Peugeot v Parizu, Šangahju in Sao Paulu ustvarile nov tip vozila: urban po svojih dimenzijah (dolžine 4,14 metrov in 1,74 metrov širine), pustolovec po svojem atletskem in elegantnem slogu, sta značilnosti, ki ga delata privlačnega in vsestranskega.

Crossover je, zaradi svoje mešanice elegance in prefinjenosti limuzine, drznosti in razposajenosti SUV-ja, večstranskosti in bivalnosti, edinstven v tem segmentu.

Koncept urbanega crossoverja, čigar premiera bo na avtomobilskem salonu v Pekingu, se bo s francosko javnostjo spoznal na prihodnjem avtomobilskem mondialu v Parizu, oktobra 2012.

Pozitivna prodajna dinamika, ki se še krepi

Salon v Pekingu se dogaja ravno v času, ko je prodaja modelov znamke Peugeot na Kitajskem močna. V prvem trimestru 2012 je Dong Feng Peugeot fakturiral 54.587 vozil, kar je 28 odstotkov več kot v prvem trimestru leta 2011 na tržišču, ki je stabilen.

Peugeot namerava izkoristiti salon v Pekingu, da še poveča prodajo na kitajskem trgu.

Vir: Peugeot

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prvi pomladanski izlet ljubiteljev vozil Mercedes
Chanov kotiček: Ekologija