Novice

Prve skice prenovljenega Volkswagen Amaroka

Prva najava prenove Volkswagnovega Amaroka prinaša oblikovalske skice in obljubo znamke, da bo posodobljena notranjost pri uporabnikih vzbujala navdušenje.

Za Amarok pri znamki Volkswagen Gospodarska vozila zatrjujejo, da je pickup, ki se vozi tako natančno kot osebni avto in se hkrati ponaša z lastnostmi terenskih vozil.

Prenova prinaša bolj izrazito zunanjost, Amarok naj bi z dolžino 5,25 metra in širino 2,23 metra (vključno z zunanjima ogledaloma) po eni strani izpolnjeval pričakovanja uporabnikov te vrste vozil, po drugi strani pa naj bi z znatno večjimi dimenzijami pnevmatik za različne stopnje opreme še bolj izpostavili športen značaj vozila.

Sprednji del je markanten, nekdanje zaokrožene linije so nadomestile vodoravne in navpične linije. Amarok naj bi s tem postal bolj privlačen tudi kupcem, ki so se doslej odločali za vozila iz klasičnega segmenta športnih terencev.

Več sprememb je vidnih v notranjosti, kjer nova zasnova in arhitektura armaturne plošče poudarjata vodoravne linije ter jasno razčlenjene površine

Avtomobilizem.vom (Vir in foto: Volkswagen GV.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Toyota Prius in Suzuki Baleno prva z oceno Euro NCAP za sistem samodejnega zaviranja v sili
Zmagovalci izbora za slovensko Gospodarsko vozilo leta 2016