Novice

Prvi med prestižnimi

Pred dnevi je znamka Mercedes-Benz z zadovoljstvom objavila novico, da so v lanskem letu globalno prevzeli prvo mesto med prestižnimi znamkami – cilj, ki so si ga v svoji strategiji zastavili šele za konec dekade.

Po šestih zaporednih letih rekordne rasti in 2.083.888 prodanih vozilih si je Mercedes-Benz ponovno nadel krono med prestižnimi znamkami. Po besedah prvega človeka Daimlerja in Mercedes-Benza Dietra Zetscheja pospešujejo dalje, z novimi tehnologijami, produkti in storitvami.

Na slovenskem trgu za znamko Mercedes-Benz že 65 let skrbi podjetje Autocommerce, ki pokriva program prodaje in vzdrževanja novih in rabljenih osebnih vozil, lahkih dostavnikov ter gospodarskih vozil. Direktor podjetja Rasto Oderlap je tudi rezultate poslovanja v Sloveniji označil kot zelo uspešne, saj so v preteklem letu zabeležili 10-odstotno rast prihodkov.

Andrej Bergant, direktor prodaje znamke Mercedes-Benz je ob pregledu leta med drugim izjavil, da v 130 letih obstoja znamke v prodajni paleti še nikoli niso imeli toliko različnih modelov. Prav slednje pripomore k dejstvu, da lahko ustrežejo željam vsake ciljne skupine, poleg tega pa pozornost že dlje časa namenjajo neprestanemu izboljševanju svojih storitev.

Avtomobilizem.com (Vir, foto: Mercedes-Benz.)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Prihaja Kodiaq RS
Sedem novosti CES, ki bodo oblikovale prihodnost