Novice

Slovenija OffRoad 2015

Slovenija OffRoad je tradicionalna prireditev namenjena ljubiteljem atraktivnih voženj s terenskimi avtomobili. Letošnja prireditev bo potekala v soboto, 14. marca 2015, v gramoznici Bistrica pri Naklem.

Tako kot v minulih letih, sta soorganizatorja podjetje Boltez d.o.o. in Občina Naklo pripravila pester tekmovalni in spremljajoči program.
Vozniki terenskih vozil se bodo pomerili v spretnostni vožnji na progi, ki je pripravljena tako, da jo zmorejo tudi tisti lastniki terenskih vozil, ki se tekmovanja udeležijo prvič in njihovo vozilo nima popolne opreme za premagovanje brezpotij. Tisti z več znanja in spretnosti na težjih brezpotjih, se bodo s posebej predelanimi vozili spopadli s tehnično zahtevno »hard« preizkušnjo, ki ponuja gledalcem izjemno atraktivne prizore.

Organizatorji so za vse tekmovalce pripravili priznanja in praktične nagrade, obiskovalci pa bodo med drugim lahko uživali v adrenalinskih skokih s štirikolesnikom, ki jih bo izvajal svetovno znani Aleš Rozman, in preizkušali terenske avtomobile znamke Jeep. Po dosedanjih izkušnjah edinstveno prireditev obišče do 4.500 obiskovalcev.

Program prireditve, sobota, 14. marec 2015

Tekmovalni del

7.30 do 8.30 Prijava tekmovalcev in skupinska vožnja
9.00 Start prve vožnje spretnostne preizkušnje
12.00 do 13.00 Težavnostna preizkušnja, krožna vožnja
13.00 Start druge vožnje spretnostne preizkušnje
14.30 Zaključek tekmovanja
14.30 do 15.00 Razglasitev rezultatov in podelitev priznanj

Program za obiskovalce

9.00 do 15.00 Testne vožnje s terenskimi avtomobili
Atrakcije in spremljajoči program

Vir: Boltez

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Citroën Berlingo Mountain Vibe Concept: preprosto za pobeg v neznano
V Slovenijo prihaja turneja iglidur®