Novice

V Slovenskih Konjicah odprli prvo servisno mesto Motrio v Sloveniji

Motrio je blagovna znamka nadomestnih delov, ki jo je Renault leta 1998 vzpostavil z mislijo na starejša vozila vseh znamk. Ponudba Motrio ustreza pričakovanjem lastnikov rabljenih vozil, starejših od štirih let, ki so še posebej občutljivi na ceno, saj so nadomestni deli Motrio v povprečju za okoli petino cenejši od originalnih. Z današnjo otvoritvijo servisne delavnice v Slovenskih Konjicah se Motrio iz delavnic Renault začenja širiti v neodvisne servisne delavnice Motrio.

Po vsej Evropi se vozni park postopoma stara, lastniki rabljenih vozil pa v iskanju čim cenejšega vzdrževanja pogosto zapuščajo pooblaščeno servisno mrežo in vzdrževanje svojih vozil zaupajo nepooblaščenih delavnicam. Da bi jim ob nižji ceni nadomestnih delov zagotovili zanesljivost in kakovost, je Renault pred 16 leti lastnikom vozil, starejših od štirih let, začel ponujati nadomestne dele Motrio.

Tudi v Sloveniji so lastniki starejših vozil v pooblaščenih servisih Renault že lahko izbrali nadomestne dele Motrio. Z današnjo otvoritvijo servisne delavnice Motrio – Avtocenter Pušnik, Spodnje Preloge 42 v Slovenskih Konjicah, pa se začenja izgradnja mreže samostojnih servisnih delavnic znamke Motrio. S ciljem zagotoviti pokritost celotnega slovenskega ozemlja, naj bi do konca leta odprli še štiri. Razvoj mreže serviserjev Motrio se bo s preizkušenimi in kakovostnimi partnerji nadaljeval tudi v prihodnjih letih.

Za nabavo in logistiko nadomestnih delov Motrio skrbi mednarodna skupina Renault.

Servisne delavnice Motrio ponujajo storitve za vzdrževanje vozil vseh znamk z visoko kakovostnimi nadomestnimi deli Motrio, in sicer:

– nadomestni deli za hitra opravila (tekočine in olja, žarnice, metlice brisalcev, akumulatorji, zavorne ploščice in diski, filtri, svečke, vzdrževanje klimatskih naprav…)
– nadomestni deli (izpušni sistemi, amortizerji, ležaji, jermeni, vodna črpalka…)
– bogata ponudba kakovostih letnih in zimskih pnevmatik znamke Motrio

Potrebno je poudariti, da je Renault do danes prvi proizvajalec vozil, ki ponuja pnevmatike lastne poprodajne znamke.

Motrio ponuja nadomestne dele za 12 znamk vozil in 154 različnih modelov, ki predstavljajo 90% celotnega voznega parka v Evropi. Ponudbo nadomestnih delov Motrio podpira ugled velikega proizvajalca vozil Renault in jo vključuje v proces lastne mednarodne garancije, 12 mesecev za vse nadomestne dele Motrio in 24 mesecev na akumulatorje Motrio.

Vir: Renault

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Rally Maribor se vrača
Ko dežuje, ne hodite z avtom v Salzburg