Novice

Valentino Rossi novi ambasador znamke za Opel ADAM

Valentino “Vale” Rossi je novi ambasador znamke za moden urbani mali avtomobil Opel ADAM v Italiji. Izjemen, večkratni svetovni prvak MotoGP je zvezda široko zastavljene komunikacijske kampanje, ki se osredotoča na skupne lastnosti ADAMA in Valentina: osebnost, kreativnost, energija in sočasno najbolj, kar se da velika natančnost. Z italijanskim motociklističnim prvakom deli ADAM značilnosti kot so izstopanje, nekonvencionalnost in absolutno enkratna podoba. Kampanja bo potekala v tradicionalnih in digitalnih medijih, od TV reklamnih spotov do tiskanih oglasov, promocij in komuniciranja preko družbenih omrežij.

»Valentino Rossi je idealen ambasador ADAMA. Sproščen, zabaven, včasih celo nekoliko nespoštljiv, vedno v gibanju, tako kot naš Opel ADAM. Sočasno rigorozno strog, skrben in zahteven ter vedno in povsod maksimalno natančen. Tako kot nemški inženiring, bistvo naših avtomobilov,« pravi Roberto Matteucci, direktor Opel Italia. »Izbira Valentina Rossija za ADAMA je jasen dokaz želje in odločnosti, da našim avtomobilom vdahnemo novo osebnost z ohranjanjem osredotočenosti na nemško inženirsko natančnost,« pravi Matteucci.

Valentino Rossi o majhnem avtomobilu sodobnega življenjskega sloga, prvaku individualizacije meni enako: »Opel ADAM me je nemudoma prevzel, a ne le z dizajnom, opremo in tehnologijo. Menim, da je njegov potencial individualnosti tisočih variant nekaj fantastičnega, izjemnega. Ne poznam točnega števila kombinacij, vendar jih je zagotovo dovolj, da sleherni sestavi zase pravšnji ADAM.«
Opel ADAM: prvak individualnosti ter najbolje omrežen in povezan mali avtomobil

Opel ADAM ponuja več kot 61.000 izvedb zunanjosti in približno 81.000 notranjosti, kar je neprimerljivo več kot katerikoli avtomobil v razredu. Modni avtomobil sodobnega življenjskega sloga je ob tem dinamičen trivratni avtomobil skladen z urbanim okoljem. Njegova vozna dinamika z dovršenim podvozjem in natančnim ter odzivnim volanom ga suvereno popelje tudi izven mest.

V notranjosti ponuja ADAM udobno namestitev štirim osebam, ki so deležne premijsko navdahnjenega vzdušja in premijskih tehnologij znanih iz višjih razredov. Novi IntelliLink zabavno informativni sistem, ki povezuje lastnikov pametni telefon in avtomobil (Android, Apple iOS) omogoča, da je ADAM najbolj omrežen in povezan majhen avtomobil. Inovativen sistem SIRI Eyes Free, program glasovnega upravljanja Applea bo kmalu na voljo. Drugi sistemi posebej primerni za ADAMOVO naravno okolje so nova generacija sistema samodejne pomoči pri parkiranju Park Assist, sistem opozorila nevarnosti v mrtvem kotu, sistem servo ojačevalnika volana s programom »lahkotnega dotika« v programu delovanja CITY in ekskluzivno Oplov, v zadnji odbijač popolnoma integriran nosilec koles FLEXFIX.

Ob vsem Opel vpeljuje z ADAMOM tudi zmagovalno oblikovalsko filozofijo umetnosti klesanja združenega z nemško natančnostjo, ki je prejela že nešteto nagrad in zmagala v številnih izborih. Najbolj moden avtomobil segmenta A izstopa z mišičasto, originalno podobo, ki presega trend retro dizajna s svojimi zmogljivostnimi proporci. Strokovnjaki napovedujejo, da bo del segmenta A (dolžina približno 3,7 m), v katerega sodijo avtomobili sodobnega življenjskega sloga, med katerimi ima ADAM izjemno vidno vlogo, v prihodnje zrastel za približno 30 odstotkov. Prodaja tovrstnih avtomobilov v segmentu B (dolžina okoli štiri metre) pa se bo povečala za okoli 110 odstotkov. Oplov adut na tem posebej obetajočem delu trga bo prav gotovo ADAM.

Vir: GM

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Z Michelinovo nagradno igro do novih Michelin High Performance pnevmatik
Chanov kotiček: Men’ se rola!