Novice

Volvo V40 Cross Country uradno predstavljen

V sredo, 13. 3. 2013, je bil v konjeniškem klubu Trajbar pri Zaprešiću na Hrvaškem uradno predstavljen Volvo V40 Cross Country.

Dolgo pričakovana crossover različica Volva V40 je bila predstavljena v atraktivnem ambientu konjeniškega kluba Trajbar v Zaprešiću na Hrvaškem. V40 Cross Country je luksuzno oblikovan crossover, primeren tako za vznemirljive podeželjske avanture kot za prepričljivo vožnjo po mestnem asfaltu.

Konferenco je otvoril gospod Loic Claude, regionalni direktor Volva za JV Evropo. Po nekaj uvodnih informacijah o modelu Volvo predal besedo gospodu Lovreju Živkoviću, novemu regionalnemu managerju, ki je zadolžen za flotno prodajo vozil Volvo. Gospod Živković je poudaril vse prednosti Volva V40 Cross Country ter izrazil upanje, da bo ta močan model predstavljal velik del pogače pri ti. segmentu „premium baby SUV vozil“.

Sledil je Davor Ričković, vodja proizvodov Volvo za JV Evropo. Gospod Ričković se je osredotočil na razlike med Volvom V40 in njegovo različico Cross Country. Poudaril je višjo pozicijo vožnje, nove varnostne rešitve modela ter pogon na vsa štiri kolesa pri najmočnejši bencinski različici.

Volvo V40 Cross Country je na voljo pri pooblaščenih prodajalcih Volvo z začetno ceno od 24.110 €.

Vir: Volvo

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Britanske korenine, evropski karakter: MINI praznuje 100 let proizvodnje avtomobilov v Oxfordu s transkontinentalno odpravo
Zmagovalec Michelinove nagradne igre je….