Lumpy_ je napisal/-a:Ja res je, da bolj slepiš s kakšnimi 8000K kot pa 6 ali 4300K. Tudi če imaš lečo. Sem sam videl to parkrat že. Vem za enega Passata, ki ima lečo in 8000K noter....žari ko sam satan v oči.![]()
Za sebe pa vem da naslednje žarnice bojo spet 4300. Trenutno 6000K.
Skubic je napisal/-a:Baje blo lih dons po radiu neki o teh xenon stvareh.. se mi zdi da "Kje pa vas čevelj žuli?"Fotr mi je razlagu da bla baje neka nesreča, ko je nekdo s xenonom zaslepil druzga in tko naprej.. samo na vem kakšna bla celotna zgodba oziroma kako se je zadeva končala.. so pa baje rekl da policisti to premal preverjajo in da nej bi začel bolj... tko da... ni to najbolš
extreme N je napisal/-a:namesto da bojo policaji gledali ce mas xenon in namesto da te bojo jeb*** na tehnicnem ker mas xenon, mislim da bi bilo bolje da bi 1x na mesec naredili akcijo na tehnicnih in ves dan zastonj nastavljali visino luci. mislim da tako nebi noben oslepil nobenga pa ce ima leco ali ne.
seat je napisal/-a:mene sam zanima zakaj mora bit obvezno pranje žarometov pa kje se to pr nas da kupit
Polooo je napisal/-a:seat je napisal/-a:mene sam zanima zakaj mora bit obvezno pranje žarometov pa kje se to pr nas da kupit
na kratko: ker se xenon žarnica nesegreje dovolj da bi led stopila(bull shit, ker vje steklo vedno vsaj toplo in stopi led(izkušnje))
drugače pa tudi zaradi umazanije na šipci(me zanima kok uporabnikov k ma orign. xenon uporab tiste šprice....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov