Novice

James Bond ostal brez devetih vozil

Prejšnji teden je režiser Sam Mendes razkril igralsko zasedbo v novem, že štiriindvajsetem filmu o James Bondu. Na dogodku je priložnost izkoristil tudi Aston Martin in predstavil atraktiven model DB10, ki ga bo vozil najbolj slavni filmski vohun.

Po poročanju časopisne hiše New York Times so le nekaj dni po predstavitvi produkcije v nemškem mestu Düsseldorf neznanci iz parkirne garaže ukradil devet vozil, ki so čakala na prevoz do Alp, kjer naj bi začeli s snemanjem novega nadaljevanja.

Med ukradenimi vozili je bilo tudi pet športnih terencev Range Rover Sport. ”Seznanjeni smo s krajo večjega števila Range Roverjev v nemškem Düsseldorfu. Gre za kriminalno dejanje in policija preiskuje primer,” je dejal uradni predstavnik podjetja Land Rover.

Producenti zaenkrat še niso razkrili ali bo kraja zamaknila začetek snemanja, tiho pa ostajajo tudi pri policiji, kjer ne dajejo nikakršnih izjav glede poteka raziskave. Nič kaj vzpodbuden ni začetek snemanja novega filma o Bondu, saj so prejšnji teden hekerji vdrli v Sonyjevo bazo in na svetovni splet ‘spustili’ scenarij za najnovejši film. Po prvem pretresu pa so jim sedaj ukradli še lepo število vozil, ki bi morala sodelovati v snemanjih.

Avtomobilizem.com (Vir. Carscoops. Foto: Pinewood Studios)

Mnenja uporabnikov

Napiši prvo mnenje!


 
Sedem finalistov v tekmi za evropski avto leta
Pri Jaguarju ne poznajo mrtvih kotov