Pa kje je sploh računica proizvodnje toliko modelov, a se to splača...verjetno ja, glede na to da jim pač vzdignejo ceno... prej so bili serija 3,5,6,7,8. S tem da je 3 bila coupe, limo, cabrio in touring. seria 5 je bila limo in touring, ostale serije pa osnovne izvedbe. Zdej pa 1,2,3,4,...X1,.... in potem še razne GC, GT, in ne vem kake izvedbe. Sploh ne dohajam kaj je kateri model, na koncu vse izgleda isto.
Rit mi je sama po sebi všeč, ampak se mi zdi vse skupaj malo preveč privzdignjeno. Ko pogledam na hitro dobim občutek, kot da je to nek kvazi suv coupe. Kot celota je avto skropucalo.
Mislim da če bi nekatere znamke naredile avto, ki zgleda kot ponesrečen korejc, bi še zmerj bil "HUD" za švabske wagen loverje. Ta avto je tipični primer.
Korejski i30 fastback je dejansko prava lepota proti temu bmwju. Težko mi je šlo z jezika, ker so mi bmwji (bili) precej pri srcu, preden so navalili z x-i in ostalimi brezveznimi modeli (katerih je 3/4).
iz vseh kotov si še rečem ajde naj bo, ampak ko ga vidim od zadaj, bi me bilo pa sram sedet v njem. Več kot očitno je, da glavni trg za bmw je kitajska in zato vse delajo tako, da je njim dopadljivo. No meni je vseeno, kupil ga itak nebi, nobenega, ker ni v mojem finančnem okviru. Je pa dovolj drugih ponudnikov, tako da ne bom jokal za kitajskim bmw...
Bocna linija je grozna, da je tole dobilo zeleno luc za serijsko proizvodnjo... Je pa to, kot je napisano, avto predvsem za Kitajce (s tem, da ga bodo se za par cm raztegnili za prostor zadaj) in njim bo lep.