Avdiofili, raj za vas...
 
gopro
Nov uporabnik
 
Prispevkov: 2
Pridružen: Ne okt 04, 2020 7:19 pm

Opel Intellilink Navi 900

Napisal/-a gopro To avg 09, 2022 12:40 pm

Je kdo ugotovil, če je možno predvajati video vsebine (youtube,...) na displayu (konkretno Opel Insignia 2016)?
 
Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com
 
Prispevkov: 8338
Pridružen: To sep 10, 2002 10:55 pm
Kraj: Dezela Kranjska

Re: Opel Intellilink Navi 900

Napisal/-a MacTron To avg 09, 2022 1:40 pm

Naj že na začetku le opomnim, da gre v predstavitvi dokumentacije Intellinka Navi 900 za "sestrsko" različico Opla badgeano Vauxhall kar pa ne spremeni ničesar na področju infotaimenta, kajti oba imata od l.2016 ver. 2.5.

Skratka na 39. strani je opis, kako pristopiti do tega infotaiment sistema. In v kolikor je to že omogočeno, potem sledimo dalje na app:
https://www.vauxhall.co.uk/content/dam/ ... r-2017.pdf

Aplikacija po imenu CarTube omogoči pretočno vsebino t.i. streaming mirror cast in se kasneje, ko se vključi npr: Android Auto ter z njim poveže v infotaiment sistem tudi prikaže ikonca CarTube, katerega lahko dl-jaš preko app trgovine tu ter namestiš na telefon: https://github.com/croccio/Android-Auto-Store/

Toda pozor, ker app deluje tudi med vožnjo, se uporaba le-te ZELO ODSVETUJE!. Določene stvari v segmentu Android Auto so z namenom blokirane, da se ne skrene pozornost tam kjer mora tisti trenutek tudi biti - CESTA! Skratka, dovolj smo odgovorni, da vemo kdaj je smiselna uporaba videa in če se bo to uporabljalo med vožnjo kot poslušanje glasbe, potem ok. V ta namen ta segment že ponudi aplikacijo YT music.
  • Vorsprung durch Technik | Progress through Technology
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov