Avdiofili, raj za vas...

Uporabniški avatar
wolfsburg
Nov uporabnik

Nakup avtoradia lcd 2 din

Napisal/-a wolfsburg Po sep 01, 2008 5:01 pm

nameravam nabaviti avtoradio lcd 2 din pa sm dobil nekaj takega...

http://www.avto.net/2004/oprema/oglas.asp?id=1892798#

http://www.bolha.com/oglas3448253/avtor ... bt-dvix-sd
ali kaj podobnega.....
zanima me če ma kdo izkušnje z temi ali kakimi podobnimi poceni igračkami

Najlepša hvala

LP Dani

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Po sep 01, 2008 5:28 pm

l.p
Jaz imam nekaj podobnega montirano v svoji alteji, kupil sem sicer preko ebaya, mislim da je bla cena mal manj ko pa 400€, firma ( EONON E838), pa mi že od samega začetka (8mesecev) dela brez problema, tak da jaz ne vidim nič slabega v teh (no name) radijih, ki se ga dobi za manj denrja.
slika je iz mojega avta, na posnetku pa kr eden :D

http://www.youtube.com/watch?v=P59jVWaLBgo
Priponke
IMG_1487.JPG

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So sep 06, 2008 9:40 pm

Glede delovanja in bilokakih težav nimam pripomb. Problem je edino v zvoku, ki se po kvaliteti ne more primerjat niti s sonyjem za 70 evrov...

Ampak če misliš gor obesit serijske zvočnike ( kot sem jih jaz) potem je to dober nakup. Če pa se misliš it neko akustiko..... potem pa pozabi.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles Ne sep 07, 2008 9:41 am

lisko je napisal/-a:Problem je edino v zvoku, ki se po kvaliteti ne more primerjat niti s sonyjem za 70 evrov.

Oh, ni take panike zvok je čisto ql, primerliv z orginal avtoradijem, sicer pa je izhodna moč na tem radiju (tak piše na njem 4x65) in za orginal 8 Sejatovh zvočinkov, špila presenetljivo dobro...
Nekaj pa je, radijske postaje pa vlečejo bol slabo kot pa pri orginalu...Sam se ne obremnjujem sm temi "radiskimi postajami"..

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Ne sep 07, 2008 10:06 am

Sej pravim da za original zvočnike je to čisto dovolj..... za radijske postaje se strinjam(problem pri men je tudi da imam el. anteno na sprednjem steklu). Probaj pa na tak radio priklopit kake impacte z 90W sinusa ali kaj podobnega (seveda ločen sistem z visokotonci) ali pa celo ojačevalec in nek konkreten bas.....pa boš hitro ugotovil kje si pri zvoku.....visokotonci so na meji cviljenja in ne lepega igranja..... bass ne igra tistih nizkih tonov kot se pričakuje od njega.....

Za original ozvočenje in normalno poslušanje pa je več kot dovolj.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
wolfsburg
Nov uporabnik

Napisal/-a wolfsburg Ne sep 07, 2008 11:11 am

ja verjamem da ni za tekmovanje v SQ ma se pravi da kar se tiče normalne uporabe z original zvočniki je ql... OK hvala za info mislim da bom kar šou u nabavo :lol:

sylver
Nov uporabnik

Kraj: Izola

Napisal/-a sylver Po sep 15, 2008 9:17 am

Hej hej jaz sem si tudi omislu nekaj takega kot je na tej strani:

AUTORADIO 2DIN DVD DIVX BLUETOOTH TV USB GPS

Tale modej je LT 9200 GPS ampak kdo je proizvajalec???? Tega nihče ne omeni??

Zelo mi je všeč tale avtoradio, še posebej navigacija ki jo podpira IGO, ki pa je najboljša navigacija ever made. Zanima pa me samo, ali lahko inštaliram Garmina in karte adria route, oz če bi lahko kar direktno na Igo uporabljal adria route?

Pa tudi to, kje bi se dalo kupit take avtoradie bolj po ceni, saj jih uporabniki e baya kupijo "nekje" ceneje in prodajo dražje. Pa tudi to me zanima samo še, kako je kej z inštalacijo tega, je zakomplicirano ali samo odviješ daš noter priklopiš na žice in to je to?

Najlepša hvala :)

edit mactron
: popravljen link! ...tudi, ce si novinec se nauci
navodila: http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 633#784633

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 15, 2008 11:49 am

sylver: Torej ce ni opisanega proizvajalca je to pod oznako noname ...ponavadi so to
sestavljeni non-brand modeli zato tudi taksna cena.

Autoradio prodpira TOM TOM navigacijo in nima veze z iGO sploh pa si preberi kaksna
je osnova za delovanje iGO software-a torej strojne zahteve opisano tu v grobem:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 93#1053293
Ti si malo pomesal vse to... glede Garmina ti pa tudi pise katere naprave podpirajo to
kot programsko opremo... preglej si malo tisto temo o navigacijah.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

sylver
Nov uporabnik

Napisal/-a sylver Po sep 15, 2008 2:17 pm

Tale avtoradio ima UNICA RADIO CON SISTEMA Operativo WINDOWS MOBILE 5.0 - kar pomeni (prevod) EDINI RADIO Z SISTEMOM WINOWS MOBILE 5, če pa pogledam na igo strani piše, da igo lahko dela na tem sistemu.

Je torej prodajalec si izmislu, da ima radio windows mobile 5?
OMG :evil: :roll:

Pa tudi nekaj zanimivega sem videl...tale je model LT 9200 GPS, nižji oz starejši model ima windows ce 5.0 in podpira igo navigacijo....to dokazuje tukaj

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po sep 15, 2008 9:20 pm

sylver: Ne prodajalec se ni nic zmislil le povedal sem ti da nova verzija Nav N Go torej iG0 8
deluje sicer z nekaterimi Windows mobile 5 os napravami predvsem je tu misljeno
dlancniki, hibridni gsmi.... pa ce si bil pozoren sem omenil, da na tistem tvojem prvem
linku bolj izpostavljen TOM TOM 6 software navi. Sama iG0 2006 bi delovala ampak si
se sam rekel "najboljša navigacija ever made" ...zal ne mogoce nova verzija recimo
drugac pa kot sam software TOM TOM, AdriaRoute, NT 2008.

Za zacetek si pa tudi preberi cel post ker si spraseval tudi po garmin software-u.
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

sylver
Nov uporabnik

Napisal/-a sylver To sep 16, 2008 10:04 am

Ok hvala ti :D

Pa morda veš, zakaj proizvajalec igo ne naredi podpore za symbian :(?

To bi bilo res fajn :-P
Vrni se na Avtoakustika in avtovideo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov