uros_p je napisal/-a:@rok46: Torej, če delaš biznis moraš imeti drag avto, ker če tega nimaš ne moreš biti na sestankih pravočasno in s tem ne gre delati biznisa? In pravočasno si lahko na pomembnih sestankih samo z dragimi avtomobili, ker imajo ti prednost al kaj? Ne, res ne razumem.
Nam lahko še našteješ kateri avti so primerni za biznisovanje in kateri za v hura diskont? Mogoče tako, po alinejah?
mišek je napisal/-a:Američane zagovarjate, češ da imajo malo konjev in veliko navora.
Sem malo gledal za tegale o katerem je odprta tema pa se meni ne zdi, da bi imel neke hude vredosti, 390 konjev, ~532 navora.
Ko ste že toliko BMW naprej metali, bmw motor 4.8 ima 367 HP/6300 in 490 navora/3400 obr. Je skoraj liter manjša prostornina. Ne vidim kake prednosti američana kar se tega tiče.
Z bmw se podatke prepisal iz kataloga za modelno leto 2008.
V istem katalogu je podatek za rama motor 5.7 ima 334 HP/4800 obr. in 508 Nm/4200 obr. Če primerjam podatke iz istega modelnega leta se vidi kaj? Da ima bmw praktično isti navor iz manjše prostornine in še to pri nižjih obratih, po drugi strani pa večjo moč pri višjih obratih, pri čemer se zavrti v bistveno višje obrate.
S tega bi rekel, da bmw motor v nižjih obratih isto vleče, ima pa bistveno večji razpon v višje vrtljaje. Ko ram že zdavnaj pride na blokado še bmw kar vleče.
cruiser1 je napisal/-a:uros_p je napisal/-a:@rok46: Torej, če delaš biznis moraš imeti drag avto, ker če tega nimaš ne moreš biti na sestankih pravočasno in s tem ne gre delati biznisa? In pravočasno si lahko na pomembnih sestankih samo z dragimi avtomobili, ker imajo ti prednost al kaj? Ne, res ne razumem.
Nam lahko še našteješ kateri avti so primerni za biznisovanje in kateri za v hura diskont? Mogoče tako, po alinejah?
Mah, saj tudi jaz ne razumem kaj blebeče. Ne se sekirat smo pač neumno govedo, kot pravi.
@rok46:
Samo, da te spomnim! TI si omenjal X5 in nonstop tišanje po gasu, pa še neko dinamično vožnjo tudi, za katero pa dvomim, da veš kaj pomeni. Dinamična vožnja ni enako neekonomična vžnja!!
branee je napisal/-a:kolk so hotl DMVja zdej ko je ta novi zakon, ce ni skrivnost?
rok46 je napisal/-a:
ja pa iz kje sta vidva? z marsa da ne razumeta napisanga al se samo norca delata iz sebe? no sej se nebom trudu razlagat, ker mislm da večina je dojela, če sta pa vidva tko počasna pa...žou
jst sm omenu X5, ker ga je nekdo od primerjal v porabi. dinamično vožjo pa jst smatram kot tako, da se glih ne voziš po omejitvah, da je malo več prehitevnja in ob zdravi pameti bi človek sklepov, da je temu verjetno tudi večja poraba...al je pr vas tu drugače? al je mogoče enaka? ali celo kontra?res nevem, dej mi razlož prosim...
On je napisal/-a:branee je napisal/-a:Nisem avto kupu z namenom cestnega dirkanja, in merjenja kdo ma vec konjev
Zakaj pa potem ni stock in imaš predelanega ?
BeMyWagen je napisal/-a:Tisti, ki pa še avta niste vozili ne govorite nekaj na pamet in ne kvasite neumnosti, če je pa tak problem za tisto porabo se pa predela na plin in je problem rešen.
MacTron je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Tisti, ki pa še avta niste vozili ne govorite nekaj na pamet in ne kvasite neumnosti, če je pa tak problem za tisto porabo se pa predela na plin in je problem rešen.
off: Si zadnji oz. v vrsti za onimi kateri se nimajo izpita, ki bi lahko takole predaval o kvasenju neumnosti (upostevajoc pa le argumentirane - nekateri imajo izkusenj vec kot ti). Zato te ne bom vec prosil, ampak dobis v naslednje samo se "kredibilno vinjeto". Dovolj je bilo taksnega zavajajocega besedila... sicer pa nisi prvic naredil napake in takrat si rekel, da se bos zadrzal.
@cruiser1: Lepo bi te prosil, da uporabnika ne spodbujas v taksno smer to pa zato, ker sem ti ravnokar navrgel podrobnosti uporabnikove zgodovine. http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 80#1252580
MacTron je napisal/-a:@cruiser1: Lepo bi te prosil, da uporabnika ne spodbujas v taksno smer to pa zato, ker sem ti ravnokar navrgel podrobnosti uporabnikove zgodovine.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost