thunderbolt je napisal/-a:No, 2.0 tdi je fajn, sparovna masina, ampak ne poznam enega lastnika (tudi meni je moj B8 passat), kateremu ne bi pila olja. Je pa dejstvo, da izbire ni veliko.
thunderbolt je napisal/-a:Adblue ni vezan na konje, ampak na letnik.
Kako to, da je megane izpadel iz igre?
thunderbolt je napisal/-a:Brez veze samo googlat in preko neta zbirat mnenja. Treba se je je it v avto vsest, ga zapeljat. Meni se zdi zelo zanimiv spodnji megane. Poklices, se zmenis za testno vozno za capturja in tega megana, nato pa zeno zapeljes se na kavico v Trst. Pa fajn je, ce bi vprasal, ce dajo na megana certifikat Renault Selection, pa si potem nekaj casa miren.
Dejstvo je, kot je bilo receno, da je avto ala megane, golf, octavia razred visje od cliota/polota. Temu primerna je tudi izolacija. Ce ti to ne pomeni dosti ok, meni recimo veliko in bi znorel, ce bi imel za tako dolgo pot slabo izoliran in neudoben avto. To se na koncu dneva veliko pozna tudi pri utrujenosti - to ni subjektivno, je cisto objektivno dokazano.
Ce je captur v igri, potem imas pri skodi rapida, pri vw t-rocka in taiga. 1.0 tsi motor je zelo sparoven, bos s porabo na ravni dizla, kako se bo pa motor odrezal pri 300k km je pa drugo vprasanje.
Kovactrader je napisal/-a:Megane zadaj ni OK, .
Po forumu brska: Google [Bot] in 7 gostov