Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Peter Pavel
Nov uporabnik

Scenic2 vs. Xsara Picasso !?

Napisal/-a Peter Pavel Če sep 29, 2005 7:50 am

Živijo,

V bližnji prihodnosti nameravam kupit nov avto. Navdušil pa sem se predvsem za enoprostorce. Do sedaj sem vrgel oko na novega scenica in pa na xsaro Picasso. Zanima me vaše mnenje o teh dveh avtih.

katerega mi bolj prioporočate? Renault je nekoliko dražji od Citroena, kako pa kvaliteta? Verjetnost okvar/težav? Stroški servisiranja?

Kaj pa lastnosti obeh avtomobilov? Prtljažnik? ....

Mi priporočate kakšnega drugega enoprostorca v podobnem cenovnem razredu?

Lp,
Peter

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če sep 29, 2005 6:32 pm

jst bi se odloču za senika.zakaj? zto k me vožnja pikasota ni nekak prepričala,lega na cesti mi je bolša pr seniku,nasploh se lepš drži ceste,potem pr seniku maš na izbero 4 bencinske in 3 dizlske mašine,jst bi uzeu 1.9dci k je ful poskočna zadeva,res dobre gre,pa poleg tega je pikaso že neki časa na trgu s tako obliko,senik precej mlajši tko da jst sm za senika...nad vožnjo pikasota nism biu neki navdušen,ampk morm pa priznat da 2.0HDI k ma sicr samo 90KM kr dobr gre...pr seniku maš pa 80,100 in 120 Km dizlaše...položaj za zicom je prbližno isti,senik ma lažji volan pa men je tud armaturka mal bol všeč...odločitev je tvoja,ampk jst bi uzeu senika ;)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Če sep 29, 2005 6:38 pm

no še to sm pozabu dodat da pr renoju za dodatnih 80k dobiš 4 leta splošne garancije kar je kr neki,tko da je za razmislt al se splača al ne...glede vzdržljivosti je pa tko,kukr boš pač vozu avto,tko ti bo vračou...normalnis ervisi,ne tiščat hladnega pa bo use good...prtlažnik pa ne vem na pamet,ampk neke razlike velke ne more bit,servisni intervali so pa isti

Lp
Slika

Uporabniški avatar
Volvo5er
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Volvo5er Če sep 29, 2005 6:47 pm

kaj pa tanova Opel Zafira

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Če sep 29, 2005 7:28 pm

Vsekakor scenica.
Do jutr ga dobiš od 3.6M z klimo, tko da se morš hitr odločt. ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov