Nixxon je napisal/-a:Jaz bi pa ravno Cliota vrgel ven, takoj za Seicentotem, kateri mi izgleda smrtno nevaren (osebno mnenje).
Če že Cliota veliko raje 1ko. Manj stroškov, bolj enostaven, cenejši,...
Zakaj je pa z 1ko manj stroškov

Kupiš recimo Clio2 aka B z 1.4e motorjem, ki je znan iz 1ke aka A. Se velik lepš pelje, stroškov praktično ni,samo servisi in to je to. Se pa pelje veliko bolj udobno in je prostornejši od 1ke, stroški pa praktično isti
Od naštetih avtov avtorja teme, bi najraje imel Cliota z recimo 1.4e motorjem. Je večji od vseh naštetih, tud udoben je bolj, poraba je ista kot pri vseh,saj so si motorji precej podobni in varen je bolj kot vsi našteti, motorji praktično neuničljivi, itd..
Pa če se gre za Cliota naj bo RT oprema minimum( servo,el. paket,Airbagi, itd...)
Za svoj denar ponuja skoraj daleč največ, recimo da imajo Puntoti še klimo, sam men Fiat ne diši ravno preveč oz. poznam nekaj ljudi,kateri so imeli težave z glavami motorja pri zelo malo prevoženih kilometrih.Tako da bi jaz dal tega stran.
Polo: zelo dober avto, zanesljiv a vendar prazen za svojo ceno oz. brez opreme.
P106 ali Citroen Saxo: praktično enaka avta, mala z 1.4 motorjem kar poskočna,ker sta lahka a vendarle notri pusta
Twingo: fajn avto, a zame bolj za ženske, notri mi ni niti malo všeč.
Corsa, Fiesta : za taki denar dobiš starejše modele tam do letnika 97. Poceni avti,stara oblika....
Swift: meni je vedno deloval truga

Niti malo všečen, so pa motorji zelo zanesljivi.Tako nekako bi rekel tudi za Micro.
Jaz bi se definitivno odločil za Clia, če bi moral izbirati. Nisi pa napisal , koliko si pripravljen odšteti za avto.