David_ je napisal/-a:Zanima me naslednje ! ! !
Segrevam se za tegale Golfa III. Pa me zanima kaj vi pravite na ta avto. Kaj bi lahko bilo narobe oziroma, kaj je šibka točka le teh. Zanima me tudi okvirno kolko bi mi porabil tale Golfek na 100km. Cena je cca. 480k!Zanima me kolko je v resnici vreden,kolko mislite vi, da je?
Aha pa da ne pozabim prilimat karakteristike avtomobila :
bencinski motor, 1993 ccm, 85 kW / 116 KM, letnik 1993
- steklena pomična streha + električni pomik
- klimatska naprava
- tonirana stekla
- električni pomik prednjih stekel
- el. nastavljiva zunanja ogledala
- ogrevanje zunanjih ogledal
- centralno zaklepanje z dalj. upravljanjem
- nastavljiv volan po višini
- servo volan
- športni volan
Kaj pravite a se ga splaca kupit????
LP;David
David_ je napisal/-a:Zanima me naslednje ! ! !
Segrevam se za tegale Golfa III. Pa me zanima kaj vi pravite na ta avto. Kaj bi lahko bilo narobe oziroma, kaj je šibka točka le teh. Zanima me tudi okvirno kolko bi mi porabil tale Golfek na 100km. Cena je cca. 480k!Zanima me kolko je v resnici vreden,kolko mislite vi, da je?
- klimatska naprava
- tonirana stekla
- servo volan
- športni volan
LP;David
David_ je napisal/-a:Saj avto sem šel gledat, ter ga tudi sam poslikal, vendar me skrbi ker je avto iz tujine pripelan v Slovenijo! Po moje je vreden okrog 400 -450k ker sem na lastne oči videl! Ampak tak kot en pregovor pravi " Ni vse zlato kar se sveti "!
Nvem bom še pošteno premislil glede tega Golfa. Po moje je tudi vdarjen ze bil, tak kot vsi Swift-i, pa VR6-ke, ni pa mus!
leoCar je napisal/-a:Ej to je avto od mojga kolega, tak da ti lahko povem.
TAKEGA GTIja NEBOS NIKJER NAJDU.![]()
![]()
![]()
Ce te zanima kaksna stvar pisi na PM.
Avto je ljubiteljsko vzdrzevan , na novo prebarvan ( ni posledica kakega karanbola garantirano.) Avto je vreden tega denarja![]()
Lahko dobis tel. od lastnika, ce zelis ( na PM)
![]()
![]()
David_ je napisal/-a:Saj avto sem šel gledat, ter ga tudi sam poslikal, vendar me skrbi ker je avto iz tujine pripelan v Slovenijo! Po moje je vreden okrog 400 -450k ker sem na lastne oči videl! Ampak tak kot en pregovor pravi " Ni vse zlato kar se sveti "!
Nvem bom še pošteno premislil glede tega Golfa. Po moje je tudi vdarjen ze bil, tak kot vsi Swift-i, pa VR6-ke, ni pa mus!
AXioN je napisal/-a:Ce ti je res tolko do GTI napisa na avtu ql, ampak ne bodi presenecen ce te bo od 150km/h naprej drzal kaksen tdi 110ps![]()
Eden izmed najbolj vzdrzljivh motorjev v g3, porabo kot je zgoraj soncek napisal je mal prehuda(ce kolega 16v-ja spravi na relaciji na 7l, bo tale se manj pil), 10l/100km ja po mestu, pa da filter poje..
Cena je pa premajhna ce je res tako ful "ljubiteljsko" ohranjen..
sonček je napisal/-a:David_ je napisal/-a:Zanima me naslednje ! ! !
- klimatska naprava
- tonirana stekla
- servo volan
- športni volan
LP;David
Aja pa še to sej nismo leta 95 k si lahko pelov 300km7h pa si dobu 10 jurjev kazni če so te kiflv ustavl dans se ni za zajebavat ker če boš prekoračil še enkrat tok po šev izpit lari fari neznn kam.........zgubu ga boš tk da jest bi kupu tega zarad stajlinga in bi dal not dizl motor to se dans dela saj pri nas tle v hribih je tku(kupmo golfa 2 benc in damo montirat dizl not)
vuko87 je napisal/-a:Se podpisem pod to!!!Kok mi je zau tistga rdecega coradota ki ga ima eden in je dal v njega od golf 2 1.6 dizel motor, prej pa je bil strup od avta G60![]()
lp
sonček je napisal/-a:Še ta cena je previsoka pa dej mal zastopa da daš še 500 jurjev zdravn in da dobiš avto ko nov že časi so bili in danes je drugače.....pil mu bo velik tam okrog 10l/100km pač uni je imel motor vredu in je tok manj pil.....poraba je vse odvisna od načina a povprečna bo kar 10l nemogoče 7l na 100km...
Spyker je napisal/-a:sonček je napisal/-a:David_ je napisal/-a:Zanima me naslednje ! ! !
- klimatska naprava
- tonirana stekla
- servo volan
- športni volan
LP;David
Aja pa še to sej nismo leta 95 k si lahko pelov 300km7h pa si dobu 10 jurjev kazni če so te kiflv ustavl dans se ni za zajebavat ker če boš prekoračil še enkrat tok po šev izpit lari fari neznn kam.........zgubu ga boš tk da jest bi kupu tega zarad stajlinga in bi dal not dizl motor to se dans dela saj pri nas tle v hribih je tku(kupmo golfa 2 benc in damo montirat dizl not)
Kdor daje dizel mašine v takale vozila bi mu jest vrat zavil
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov