mirkos je napisal/-a:saj Focus karavan mi je še OK, samo hatchback mi ne ugaja preveč (samo zunanjost mislim, ker drugače ga še nisem vozil, mogoče bi še moral do forda skočit)Jaz sem drugače za vse predloge odprt, nisem značkar (trenutno vozim Kio Ceed in je drugače avto super, ampak sem si zaželel malo večji in up-to-date)
Pa če je to Kia, Citroen, Golf, Mazda ali bilokaj druga....če je avto dober, me značka ne zanima!
Sem pogledam na cenik in je C4 THP155 cenejši za 2000€ od HDi150Kak pa je kaj z navorom in porabo pa ne vem...
Za razliko od hišnega "sensodrivea" ponuja BMP6V eno glavno prednost. Poleg izbire med popolnoma samodejnim in popolnoma ročnim načinom izbiranja prestav....
MBtouran je napisal/-a:Ne vem ce glede na kilometrino res rabis blazen navor in pa predvsem ce more biti dizel. Absolutno vecji navor pomeni bolj komot voznjo, ce pa dam v obzir da delas 15000 km letno pa bi zame dizel odpadel. Pelji se z kio ceed 1.6 gdi jo ima Potocnik za testno in bi po mojem bila optimalna izbira in v opremi style jo dobis za cca 16.000€.
MBtouran je napisal/-a:Ce ti finance dopuscajo potem vzemi full opremo, ker od viska glava ne boli. Ce pa gledam bolj racionalno bi bil meni nivo opreme style dovolj. Ce bi se dala vzvratna kamera dobiti loceno od navigacije pa bi potem se to dokupil, ampak se jo da samo v kompletu z navigacijo dobit. Osebno bi vzel tudi gdi namesto dizla
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 11 gostov