Drugi: Seat Leon 1.9 TDI Nitro Reference, Seat Drev, april 2007, tudi 34.000 prevoženih, seznam napak imaš tudi v spisku. Vse opisane težave opažam zadnje leto - torej med 20.000 in 34.000 km. Vse kar je blo popravljeno, so popravljali pri Drev.
@Karl: glej glede porabe za tourana glede nato da je res težek, je poskok porabe za 105 KM motor normalen, ker sem vozil 2.0 TDI Alteo in sem držal porabo pod 5l, pa je mela R17 Gume. Ampak still, še vedno pije motor 1.9 TDI motor s 105 KM v Leonu debel liter več, kot je bil 1.9 TDI s 110 KM v Toledu prejšnje generacije - ko sem rekel, kamot pod 4.5.
@Karl glede oken: to da zaradi kluke v vratih šumi js razumem - pač zaradi sila všečne oblike, plačaš davek na šumenju. Ampak da morem js med vožnjo Celje Maribor vsakič na obeh straneh med vožnjo okne dvigovat ker mi sicer po bč piha pa ni res. Sej pol k jih "priviješ" drži 3 dni, po je pa spet isto.
hladni je napisal/-a:koncern se je začel očitno zajebavat, prioritete so postavljene drugje, z vsako generacijo nekaj zaserjejo. To se vidi predvsem v avtomehaničnih delavnicah, ki so nabito polne, sploh pri dražji znamki me to zelo čudi. Skratka gledat proti japoncem oz. eksotiki, to je zdaj trend. Vaga ne kupim več nikol.
Kakšne maš pa ti težave - za okna si pisal?