gas zajla je napisal/-a:Kaj pa manjka fiat puntu
Punto je najugodnejši za vzdrževanje kolikor sem jaz seznanjen.
Mi smo družina Fiatov (pred tem pa Yugotov) in sem se jih po toliko letih enostavno najedel. Ni mi ga problem voziti, če ni drugega, ampak ne bi ga pa kupoval. Bolj tehten razlog pa je, da ima moja mami že drugega Puntota in ima dvakrat na leto z njim en velik strošek. Najpogosteje akumulator, pred tem pa še zobnik in amortizerji. Res je sicer, da je avto star 15 let in da so določene okvare pričakovane ampak vseeno bi se jih najraje izognil, če imam možnost.
Nikola - napotke za kupovanje rabljenega avtomobila sem si že prebral. Sigurno ga bom šel pa kupovat z nekom, ki ima izkušnje s tem.
Darkside - nisem mlad voznik, samo avta nisem nikoli kupoval, ker sem si ga lahko sposojal od cimra. Zdej se je pa situacija spremenila.
Glede Cliotov nisem povsem prepričan ampak se mi zdi, da je to eden izmed avtomobilov, s katerimi je par kolegov v preteklosti imelo kar precej problemov, nisem pa apriori proti, tako kot recimo proti Puntotu. Sta mi pa zanimiva Opel in Hyundai. Kakšno je pa vaše mnenje o Citrotenih, Fordu in Toyoti?