Ravnokar izvedel, ne sedana 1.6 , ne HB 1.2 ni nikjer v Slo na zalogi. Vse na avtonetu je za naročiti, sedana pa mislim , da ni več mogoče. Če naročim 1.2 danes, ga dobim komaj oktobra. Glede na to, da me zanima oprema Sol, mi je trgovec priporočal glede na motor slabšo opremo zaradi samih dimenzij koles... zanimivo, toda tista ni lepa.
Če ti je všeč Sol, naročiš to ( jaz bi tudi). In dobava oktobra je normalna, lahko se zavleče še kakšen teden, kot pri meni. Prej se odločiš, prej bo dobava.
Ko sem 2020 kupoval nov avto, je bila med izbiro tudi Corolla Executive - polna oprema. Takrat bi me karavan prišel 29.500€. Pa poglejmo kje je cena danes.
Gosic je napisal/-a:Ko sem 2020 kupoval nov avto, je bila med izbiro tudi Corolla Executive - polna oprema. Takrat bi me karavan prišel 29.500€. Pa poglejmo kje je cena danes.
Za 10 000 že niso šle. Moja je šla za cca 6000 če upoštevam koliko sem jaz za njo dal, po ceniku pa cca 3000 €. Pri Corolli treba tudi upoštevati, da imajo zdaj prenovljene močnejše motorje in nekaj več opreme kot prej.
Zadnjič spremenil xxl, dne So dec 02, 2023 9:41 pm, skupaj popravljeno 1 krat.