Danes sem šel gledat ta avto:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1237492
Po dveh klicih me je lastnik podjetja Avto L & V prepričeval da ni bil karamboliran, niti barvan.
Mu rečem da sem iz Ljubljane in da ne mislim zastojn delat kilometrov.
Pa začnimo. Ko se pripeljem tja, mi ena gospodična ponudi ključe, pravi poglejte v miru pa se bomo zmenili.
Avto zalaufam, pogledam pleh...spredaj levo (voznikova stran) luč zelo tesno ob karoseriji, za razliko od desne strani. Na pogled tudi sp. levi blatnik drugačne barve.
Odprem haubo, a le-ta se zelo zatika in nerada se odpre. Cevi klime so NOVE (pri 4 leta starem avtu, zakaj že?). Ok zalaufam klimo - NIČ. Kompresor e tud sliši ne
Pogledam v servisno knjigo, kjer so zraven še neki računi.
Avgusta 2005 je blo na avtu delano za 800k sit stvari ?!?! Med drugim tudi vse 4 šobe, testiranje naftega vzorca, neke dihtunge,...Skratka 800k ?!? Pa to je nov motor.
Mi dokurči in ga grem meriti z merilcem laka.
Sprednja leva vrata barvana, poba blatnika menjana (merilec ne meri na pl. podlagi) amapk se vidi da sta blatnika drugačne barve. Hauba hudo na debelo barvana in lakirana!!!
Aja ko sem zaprl haubo, se ta ni hotla zatakniti, vse neki striglo..., jao jao
Skratka ko vse to povem prodajalcu, pravi da o tem ne ve nič. Ok, si mislim si pa en dober poznavalec oz. nategun ki fajn laže.
Vseeno vprašam z aceno po vsem tem, pa prbije 5.850 € Sem reku da bi mi lahkko povedu da je bil avto čohnjen (in to fajn, da so mogli vse okol klime menjat) da ne bi hodil iz ljubljane đabe!!
No tk, da če bo kdo hotel tegale samo gledat, mu prosim pokažite pot do tega prispevka.
Lp djsly.