ducky je napisal/-a:Pa še to - a je pametno kupit avto brez potrjene servisne knjige pa da pol sam narediš velki servis ali to ni pametno?![]()
ducky je napisal/-a:saj, megane sem tudi gledal, sam pa je res težko dobit dobrega (večina so uvoženi al je pa kaj narobe).. tu sem pa mel zdaj srečo, da sem najdu 2 avta, ki sta mi všeč, sta slovenskega porekla in imata potrjeno zgodovino..
glede prostornosti pa je pri limuzinski to dobro, da je 5-vratna (torej da je možno polico prtljažnika odstranit in zice podret ter tako tudi kako malo večjo stvar prepelat).
ducky je napisal/-a:saj ne pravim, da ta dva nista, ampak za tiste ko sem jih gledal.. 1,5 motorjev pa sploh nisem gledal, ker se mi zdi malo švoh za tak avto, pa čeprav ima 100KM. (pa ne iščem nekega dirkaškega avta da bi zato moral met močnejšo mašino, ampak enga takega, da se bom lahko malo bolj komot pelau)
ne vem, nekak se bolj k limuzini nagibam, ker mi je lepše barvepa zgleda dobro ohranjena..
a_sist je napisal/-a:ducky je napisal/-a:saj, megane sem tudi gledal, sam pa je res težko dobit dobrega (večina so uvoženi al je pa kaj narobe).. tu sem pa mel zdaj srečo, da sem najdu 2 avta, ki sta mi všeč, sta slovenskega porekla in imata potrjeno zgodovino..
glede prostornosti pa je pri limuzinski to dobro, da je 5-vratna (torej da je možno polico prtljažnika odstranit in zice podret ter tako tudi kako malo večjo stvar prepelat).
Jaz imam isto dilemo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov