Srpo96 je napisal/-a:Zivjo,
Prejle sem falil temo, se opravicujem, zato pisem se tukaj
Pozna kdo GP Condo oz GP Mobil iz Grosuplja? Ne najdem na netu o njih nobenega komentarja.
Hvala za pomoc.
BOBoo je napisal/-a:Pozna kdo tole avtohišo: TIP-TOP AVTOMOBILI d.o.o., Šentjur
mevden je napisal/-a:Srpo96 je napisal/-a:Zivjo,
Pozna kdo GP Condo oz GP Mobil iz Grosuplja? Ne najdem na netu o njih nobenega komentarja.
Hvala za pomoc.
Seveda ne, če spreminjajo naziv firme vsake pol leta
Srpo96 je napisal/-a:mevden je napisal/-a:Srpo96 je napisal/-a:Zivjo,
Hvala za pomoc.
Seveda ne, če spreminjajo naziv firme vsake pol leta
Sem se še pred tem odgovorom v dobri veri odpravil na ogled avta. Prvi obisk na hitro opravim, se dogovorim za ceno in nakup avta pod pogojem, da se avto pregleda na servisu. Tam so se strinjali, placat sem moral rezervacijo avta. Na servisu se je odkrili, da je bil avto razbit, manjkale so 3 od 4 unih plastik, ki so namenjene dizalici oz dvigalu, najhuje pa je bilo, da je bilo nekaj narobe z motorjem, namrec pri prestavljanju iz 3 v 2 ali iz 4 v 3 se je avto zagnal iz recimo 2500 obratov na 3500 se preden sem spustil kuplengo.. Na servisu so mi odsvetovali nakup, prodajalec mi je potem s tezka vrnil rezervacijo ampak na koncu sem jo dobil. Torej moja izkusnja dokaj slaba..
Tako, da sem se vedno v iskanju avta, v oci sta mi padla se dva, eden je iz avtotehne vis iz Lj, drugi pa iz GO mobil iz Maribora. Za oba me zanima kaksne so kaj izkusnje? Predvsem za GO mobil, da se ne vozim 2 uri za brezveze.
Hvala vsem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 37 gostov