Kael je napisal/-a:Hvala vsem za informacije. Ko se najde primeren avto, ga bo tako šel mehanik pogledat. Drugače tako nebo šlo, s punco sva namreč totalna kretena za avtomobile. Drugače pa ja, torej od letnika 2004 dalje - hvala za informacijo.
Kael je napisal/-a:Hvala vsem za informacije. Ko se najde primeren avto, ga bo tako šel mehanik pogledat. Drugače tako nebo šlo, s punco sva namreč totalna kretena za avtomobile. Drugače pa ja, torej od letnika 2004 dalje - hvala za informacijo.
need 4 speed je napisal/-a:Za avtocesto priporčam 1.9-boljši pospeški, tišja vožnja zarad nižjih obratov..
Edino pri registraciji se pozna, pa poraba je vrjetno kakšen liter večja.
Lohk ti povem za 1.9.. minimalno na AC sm meu 4.8 (enkrat za probo sam), drgač je pa avtocesta okrog 5,5-6 litra, če se nekak normalno peleš.Če pa je vožnja mau hitrjša in dinamičnejša pa tm okrog 6,5.
Regionalna cesta (vožnja nad omejitvijo)+ mestna vožnja mam pa tm 6,5-6,8..odvisno kok ga tišiš
Kael je napisal/-a:@Gorch: kateri letnik pa je bil tvoj avto? V poštev pridejo modeli navedeni zgoraj v navedenem linku. Sj js tudi nisem za dCI, pa kaj če baba trajba svoje ka bo vozla. Sam imam namreč hude pomisleke nad nakupom refaulta, ravno zaradi tega, kar je tukaj napisano. Aja v poštev pride še Fiat Grande Punto po novem (: - ravnokar izvedel.
Kael je napisal/-a:@Gorch: kateri letnik pa je bil tvoj avto? V poštev pridejo modeli navedeni zgoraj v navedenem linku. Sj js tudi nisem za dCI, pa kaj če baba trajba svoje ka bo vozla. Sam imam namreč hude pomisleke nad nakupom refaulta, ravno zaradi tega, kar je tukaj napisano. Aja v poštev pride še Fiat Grande Punto po novem (: - ravnokar izvedel.
Gorch je napisal/-a:Kael je napisal/-a:@Gorch: kateri letnik pa je bil tvoj avto? V poštev pridejo modeli navedeni zgoraj v navedenem linku. Sj js tudi nisem za dCI, pa kaj če baba trajba svoje ka bo vozla. Sam imam namreč hude pomisleke nad nakupom refaulta, ravno zaradi tega, kar je tukaj napisano. Aja v poštev pride še Fiat Grande Punto po novem (: - ravnokar izvedel.
Bil je 2005 letnik 1.5dci 60kw,ko sem ga prodal je imel prevoženih nekaj čez 70 tisoč...problemov pa ojojoj.
Zakaj pa ne? Morda bi se bilo pametno glede tega posvetovati s svojim zavarovalniškim agentom. Ali morda s kakim drugim agentom, če te je tako strah stroškov za kasko. Ker kasko je ponavadi precej manjši strošek pri plačilu premije kot osnovno obvezno zavarovanje... Če je vsakodnevna nujna potreba po avtu, se morda splača doplačati za kasko.Kael je napisal/-a:Dejstvo je da avto kasko ne bo zavarovan.
kolesar je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Kael je napisal/-a:@Gorch: kateri letnik pa je bil tvoj avto? V poštev pridejo modeli navedeni zgoraj v navedenem linku. Sj js tudi nisem za dCI, pa kaj če baba trajba svoje ka bo vozla. Sam imam namreč hude pomisleke nad nakupom refaulta, ravno zaradi tega, kar je tukaj napisano. Aja v poštev pride še Fiat Grande Punto po novem (: - ravnokar izvedel.
Bil je 2005 letnik 1.5dci 60kw,ko sem ga prodal je imel prevoženih nekaj čez 70 tisoč...problemov pa ojojoj.
kot sm ti že zgoraj reku, te mašine ne kupuje, ker so ene mele vlke probleme..
Gorch je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Kael je napisal/-a:@Gorch: kateri letnik pa je bil tvoj avto? V poštev pridejo modeli navedeni zgoraj v navedenem linku. Sj js tudi nisem za dCI, pa kaj če baba trajba svoje ka bo vozla. Sam imam namreč hude pomisleke nad nakupom refaulta, ravno zaradi tega, kar je tukaj napisano. Aja v poštev pride še Fiat Grande Punto po novem (: - ravnokar izvedel.
Zanimivo,ko sem kupoval svojega sem se ravno tako pozanimal in vsi so mi svetovali,da SLUČAJNO ne nabavim začetne modele DCI-ja(od 2001-2004),ker mlajši so pa že O.K.
Ko mi je pri 130kmh na avtocesti pometalo cevi iz IC-ja sem se zavedal,da ima tudi 2005 letnik "rahle" probleme
~toMmy~ je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:Gorch je napisal/-a:Kael je napisal/-a:@Gorch: kateri letnik pa je bil tvoj avto? V poštev pridejo modeli navedeni zgoraj v navedenem linku. Sj js tudi nisem za dCI, pa kaj če baba trajba svoje ka bo vozla. Sam imam namreč hude pomisleke nad nakupom refaulta, ravno zaradi tega, kar je tukaj napisano. Aja v poštev pride še Fiat Grande Punto po novem (: - ravnokar izvedel.
Zanimivo,ko sem kupoval svojega sem se ravno tako pozanimal in vsi so mi svetovali,da SLUČAJNO ne nabavim začetne modele DCI-ja(od 2001-2004),ker mlajši so pa že O.K.
Ko mi je pri 130kmh na avtocesti pometalo cevi iz IC-ja sem se zavedal,da ima tudi 2005 letnik "rahle" probleme
Kolesar svetuje nakup močnejše mašine novejšega letnika(se pravi ne te 60kW, ki je tudi problematična) in potem naj bi se izognil problemom. Sicer pa po vseh teh nemajhnih težav vztrajat pri dci-ju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov