Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Jerch_
Uporabnik

Kraj: še neustaljen :D

Napisal/-a Jerch_ Po maj 05, 2008 9:04 pm

ma dragi naceM..
si ti še enden redkih ki misliš, da je svet pravičen? da je etika še na nivoju? ni je ne v gospodarstvu (o tem se vsak dan prepričam) še manj pa na cesti..
nevem, pač voli stranko ali pa sam kandidiraj če nihče ne zastopa tvojega mnenja in naredi če se čutiš nekaj za red in mir..

preko foruma pa sigurno neboš nič dosegel in z igranjem lokalnega šerifa na cesti.. zaposli se v policiji, kot prostovoljni svetovalec, če bi že rad naredil nekaj za blagor temu narodu..

sicer pa zakaj v sloveniji še ni bil obtožen korupcije in zakaj sinovi hrvaških tajkunov brezskrbno norijo in morijo po cestah?? ker nekdo nima interesa jih ustavit, ker jim sistem to omogoča! torej če si v skupini, ki prekorači za 5 km/h predpise plačuj kazni. če se ti zdi, da je to krivica pa kot sem ti rekel se zaposli v policiji!

Uporabniški avatar
NaceM
Novinec

Napisal/-a NaceM Po maj 05, 2008 9:15 pm

:) Sej sem rekel... Ko me boš srečal.. Boš vedel... :)
(Pa dost offtopica z moje strani.)

Uporabniški avatar
Psepi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Psepi Po maj 05, 2008 11:12 pm

Problematika o kateri se brezpredmetno kregate se že rešuje, saj očitno še nekdo bere forume mnenja, pismene pritožbe nad stanjem v prometu...

Sedaj se mi je 2x v enem tednu zgodilo da je v primeru zastoja(recimo dolgega vsaj 500m) na koncu čakali policisti... na eni strani z avtom, na odstavnem pa počez parkiran motor in človek z liziko... Predvidevam, da so kazni mastne... Oz če za takšno početje ni večja kazen kot za vožnjo recimo 160km/h po AC, potem pa je vse res brez smisla :P

Uporabniški avatar
c.o.b.
Uporabnik

Napisal/-a c.o.b. Po maj 05, 2008 11:22 pm

tuki je MacTron napisu kakšne so kazni:

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 49#1007849

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Senad To maj 06, 2008 12:28 am

Mr-B je napisal/-a:Veš Senad da sem slučajno jaz takrat v koloni ko TI "varno" pripelješ s tvojim ... stilom po odstavnem pasu, in bog ne daj da kdo od mojih otrok tisti trenutek ven stopi. JAO. NEĆE TE PREPOZNAT TVOJA MAJKA I ČAK NI TVOJ OTAC U ČEVAPU J:::Š ONDA PLAVE OKE!!!

LP B

Prvo kot prvo:
Če se misliš izražat po srpsko ali pa se delat srba-bosanca, se prvo nauči srpsko-bosanske besedne zveze-sklanjatve, pol pa se hrši po forumu. res nevem kak sta te TVOJA MAJKA I ČAK I OTAC naučila srpsko hrvaški jezik...

Drugo kot drugo pa:
Če se tvoj otrok PAČ odloči izstopit iz avta, se PAČ jaz vozim po odstavnem do abc in mi PAČ ti tega nemoreš preprečit, tako kot jaz tvojemu otroku nemorem preprečit da gre iz avta kjer mu je volja ali pa vam preprečit da se nehate met za te šerife.

Tretje kot tretje: Dosti off, ker ste vi ki omenjate plave oke in nevem kaj še vse, ZADNJI ki bi mi preprečili vožnjo po odstavnem do abc...

Pi.zda vsak ki je 2x gledal sarajevsko audicijo mi prodaja neke finte iz omenjene audicije ("neče te prepoznati majka u čevapu")

Ciaos
67,0420305 Vseh statistik ni natančnih.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To maj 06, 2008 5:16 am

Mr-B je napisal/-a:stilom po odstavnem pasu, in bog ne daj da kdo od mojih otrok tisti trenutek ven stopi.

..še en b****, ki nekaj grozi.... :roll: :roll: :roll:

P.S. kaj, če bi ti svojega otroka naučil, da preden odpre vrata in izstopi, se prepriča, če to lahko varno stori - ker lahko to enkrat stori na levi strani in kaj boš potem tudi tistega, ki te bo po levi obvozil ko boš ti stal, "čevape pretvoril" ali kaj že.... :roll:

ma, primitivec na m2..........otroka začneš od malega učit kulture, ter cestnih pravil in obnašanja, ob takem očetu dvomim, da bo to imel oz. znal....

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo To maj 06, 2008 8:26 am

Res vsak butl z osebno izkaznico lahko avto vozi :ue
in po forumih tipka...................

Uporabniški avatar
bzzero
Novinec

Napisal/-a bzzero To maj 06, 2008 8:44 am

Senad je napisal/-a:Če se misliš izražat po srpsko ali pa se delat srba-bosanca, se prvo nauči srpsko-bosanske besedne zveze-sklanjatve, pol pa se hrši po forumu. res nevem kak sta te TVOJA MAJKA I ČAK I OTAC naučila srpsko hrvaški jezik...

Glej... brez zamere! Najprej pometi pred svojim pragom - marsikdo bi lahko tebi rekel isto... Če se misliš izražat slovensko in tako naprej. Roko na srce, tvoja slovenščina je obupna.

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 06, 2008 11:43 am

se bom raje zadržal nadaljnih komentarjev.lp (sem napiso ni nikakršnih zamer z moje strani)

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To maj 06, 2008 1:59 pm

Saj lahko kaki taki kot so naceM pa še kdo naleti na kakega veščega pretepanja pa ga bo zabil do nafte (ga nalomil ko prasca) pa nebo več imel takih napadov z gobcem pa še čem... Ljudje se špilate.... Boli me qurac naj se vozi kje če zato so ustaove ne pa da jemleš stvar v lastne roke... Pa da tam pelje nekdo pa ga ti na gobec pa te bo stožil, da se ti bo vrtelo v glavi... pa boš mel na gobec... Ti nisi uradna oseba pa se lahko slikaš... Dajte malo premislit preden pištete take bedarije...

Uporabniški avatar
Senad
Stalni uporabnik

Napisal/-a Senad To maj 06, 2008 4:00 pm

Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov