Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To avg 30, 2005 9:57 am

Slide je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:
DonFilipo je napisal/-a:To sm ze vec kot 10 let nazaj bral. kje naj karkoli najdem?! ce boste vrjeli ok, ce ne, pa ne. nism tuki da dokazujem. pa cetudi nebi bilo res, ni vazno kajti to je samo motor iz laboratorija. kolk je trajal ne vem, dolgo, zagotovo ne :)

so v reviji nardil napako pa so napisal 1200km, je bil pa takrat 1.6 s 120 km spoštljiv podatek ;)
lp

In za 12 valjev so se tud zmotili al kako :|

to je blo pa 12 ventilov :oops:

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead To avg 30, 2005 10:40 am

jaoooo kere napake!!!
ze ta prvi k je napisal za S600 masino k ma 500KM!!! je BITURBO!!!
ma pa M-B zdj 63AMH V8 zaug motor k ma 510KM in se smatra za naj med neturbači in ne-kompresorji!!!!! pa ni osnovan na high-end vrtljajih (kot BMW) ima namreč tudi veliko navora in moči pri nižjih vrtljajih!!!! pa en je napisu za Ferrari FXX d ma 850km, noup, ima jih 800!!pa to je bednbedn avto k jih bo sam 20 in se ti naujo niti za na progo (razn Fiorano) kaj sele za na cesto!BBEDDDA!!!!!!
ja Pagani Zonda F je zakon sj ma od AMG-ja mašino :-P :-P :-P :lol: :lol: :lol:
aja pa Lambo Murcielago bo meu kmal 6.5L V12 in ornk cez 630KM d bo lahk poču Enzota bo dokazoval pospesek do 100 v 3,5s (enzo- 3,65s) in pa končna 360kph (Enzo 350kph)!!!!
ma se bi se dal o tem razpravljat sam se mi NE DA!!!!!
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid To avg 30, 2005 5:44 pm

6.3 motor od Mbja je najmočnejši atmosfersko polnen motor. Razvije (ni točno) okol 600NM pri 540 obratov/min.

Govori se pa o serijskih avtih, ki so lahko registrirani in da niso narejeni za enkratno vožnjo. Potem vso motorje butne dol en modelarski avijonček ali avtoček, ki pride na 1 kubiaturo 1KM
Slika Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To avg 30, 2005 6:12 pm

DonFilipo je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:Predvidevam, da gre za turbo motor za f1?

NE! gre za atmosferski motor, saj je tudi tema taka. Formulo v 80-ih honda vidla ni, kaj pa sele, da bi tak motor poganjal bolide. Gre za rekord z istim imenom kot ta tema in to jim je ratalo!

expert 8)
pa še kolko krat je vidla, samo je vedno pogorela :lol:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To avg 30, 2005 6:56 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:6.3 motor od Mbja je najmočnejši atmosfersko polnen motor. Razvije (ni točno) okol 600NM pri 540 obratov/min.

Halo popravi malo kar si napisal(najbrz fali kaka nula). Mi lahko kdo razlozi kje je fora serijskih avtov? Ali je McLaren F1 serijski? Pa Ferrari Enzo(omejena serija)? Kaj pa tiste ezotike, naprimer Pagani Zonda, ki jih naredijo mogoce sto na leto?

Lp
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To avg 30, 2005 7:21 pm

Blinder je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:6.3 motor od Mbja je najmočnejši atmosfersko polnen motor. Razvije (ni točno) okol 600NM pri 540 obratov/min.

Halo popravi malo kar si napisal(najbrz fali kaka nula). Mi lahko kdo razlozi kje je fora serijskih avtov? Ali je McLaren F1 serijski? Pa Ferrari Enzo(omejena serija)? Kaj pa tiste ezotike, naprimer Pagani Zonda, ki jih naredijo mogoce sto na leto?

Lp

Zakaj pa ne bi bili serijski? Če je serijski, pomeni, da je delan v neki seriji. To je pa lahko 500 ali 5 mio avtomobilov.

Upam da tega ni še nihče napisal:
Mclaren F1 6,1 litra V12, 627 KM (mašina je pa od BMWja)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Napisal/-a Blinder To avg 30, 2005 7:45 pm

Zakaj pa ne bi bili serijski? Če je serijski, pomeni, da je delan v neki seriji. To je

A serijski pomeni da so original, ne pa da neki so delani v serijah :lol:
Slovenscina je kriva da pride do teh stvari, ce mi reces po italjansko "di serie" bom razumel, samo slovenci nevem kaj se grejo s temi izrazi.......... :roll: [/quote]

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM To avg 30, 2005 8:39 pm

Sh3bO je napisal/-a:
Blinder je napisal/-a:

Lp

Zakaj pa ne bi bili serijski? Če je serijski, pomeni, da je delan v neki seriji. To je pa lahko 500 ali 5 mio avtomobilov.

Upam da tega ni še nihče napisal:
Mclaren F1 6,1 litra V12, 627 KM (mašina je pa od BMWja)

sem te prehitel z mclarnom :D
poglej 2 stran prvi post ;)

drugače pa mislim da najmočnejši motor ki pa seveda ni serijski, ali pa tudi(če tako gledamo, saj se jih izdela več kot samo en) :lol:
je pa definitvno MB-jev motor za f1
3.0 V12 skoraj 1000HP :lol:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Napisal/-a Blinder To avg 30, 2005 9:23 pm

drugače pa mislim da najmočnejši motor ki pa seveda ni serijski, ali pa tudi(če tako gledamo, saj se jih izdela več kot samo en) :lol:
je pa definitvno MB-jev motor za f1
3.0 V12 skoraj 1000HP :lol:

Kje pa si tega pobral? Si ga sanjal ponoci :lol: ?

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo To avg 30, 2005 9:35 pm

Upam da mi gledamo avtomobile, ki se jih da registrirat. Formule se pa ne da...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Shebo To avg 30, 2005 9:45 pm

Blinder je napisal/-a:
Zakaj pa ne bi bili serijski? Če je serijski, pomeni, da je delan v neki seriji. To je

A serijski pomeni da so original, ne pa da neki so delani v serijah :lol:
Slovenscina je kriva da pride do teh stvari, ce mi reces po italjansko "di serie" bom razumel, samo slovenci nevem kaj se grejo s temi izrazi.......... :roll:
[/quote]
Če tako hočete, se bom pa popravil tako, da bo vsem jasno in slovnično pravilno:

SERIJA - skupina stvari, dogodkov s skupnimi lastnostmi, značilnostmi, ki si sledijo v določenem časovnem zaporedju. Iz tega pa sledi
SERIJSKI - nanašajoč se na serijo: serijske značilnosti, serijski izdelki, serijska oprema...

Vir: Slovar slovenskega knjižnega jezika (SSKJ), stran1210, DZS, Ljubljana, 1998
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov