Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Sr nov 09, 2005 1:26 pm

2_fast je napisal/-a:vidm da je v okolici domžal postal nacionalni šport postavljanje ovir na cesto :shock: moja izkušnja v noči iz sobote na nedeljo (oB 2 zjutraj) se peljem proti domu, nakar na sredi naše ulice zagledam stop znak položen čez cesto, malo naprej pa od sosede čoln tudi na sredi ceste. Nato lepo zapeljal kombi na sredo ceste prižgal vse štiri žmigavce in poklical policiste da so pomagal čoln spravt nazaj na dvorišče, znak sem pa odstranil sam. noro kaj dogaja folku :evil:

Take če kdaj vidiš na delu samo :/:o:/ :evil:

CST™jerko
El prezidente CST™

Napisal/-a CST™jerko Sr nov 09, 2005 1:29 pm

Speedfighter je napisal/-a:
2_fast je napisal/-a:vidm da je v okolici domžal postal nacionalni šport postavljanje ovir na cesto :shock: moja izkušnja v noči iz sobote na nedeljo (oB 2 zjutraj) se peljem proti domu, nakar na sredi naše ulice zagledam stop znak položen čez cesto, malo naprej pa od sosede čoln tudi na sredi ceste. Nato lepo zapeljal kombi na sredo ceste prižgal vse štiri žmigavce in poklical policiste da so pomagal čoln spravt nazaj na dvorišče, znak sem pa odstranil sam. noro kaj dogaja folku :evil:

Take če kdaj vidiš na delu samo :/:o:/ :evil:

sej približno se mi sanja kdo bi lahko bil... sosed je rekel da je en teden nazaj lovil skupino tam okol 16 let starih mulcev ko so pri breza centru sesul omarco od kabelske, sej veš mal alkota pa so že vsi pametni... aja zlabon upam da se dobr izteče vse skupaj
lp Boris

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Sr nov 09, 2005 1:41 pm

2_fast je napisal/-a:sej približno se mi sanja kdo bi lahko bil... sosed je rekel da je en teden nazaj lovil skupino tam okol 16 let starih mulcev ko so pri breza centru sesul omarco od kabelske, sej veš mal alkota pa so že vsi pametni... aja zlabon upam da se dobr izteče vse skupaj
lp Boris

Pol bi znal bit kr isti kt pr nas...sam da so se mi ti zdel še kak let mlajši...pa kakih 6-8 v skupinci, k so vsi skupi spil eno pivo, pa so že vsi veseli pa pogumni! Komi čakam da naletijo na koga... :twisted:

Offtopic: Pa ne da si ti tud Boris iz Domžal? :tomidelej:

CST™jerko
El prezidente CST™

Napisal/-a CST™jerko Sr nov 09, 2005 1:46 pm

Speedfighter je napisal/-a:
2_fast je napisal/-a:sej približno se mi sanja kdo bi lahko bil... sosed je rekel da je en teden nazaj lovil skupino tam okol 16 let starih mulcev ko so pri breza centru sesul omarco od kabelske, sej veš mal alkota pa so že vsi pametni... aja zlabon upam da se dobr izteče vse skupaj
lp Boris

Pol bi znal bit kr isti kt pr nas...sam da so se mi ti zdel še kak let mlajši...pa kakih 6-8 v skupinci, k so vsi skupi spil eno pivo, pa so že vsi veseli pa pogumni! Komi čakam da naletijo na koga... :twisted:

Offtopic: Pa ne da si ti tud Boris iz Domžal? :tomidelej:
sej možno da so mlajši jih bomo že dobil da se mal 'pogovorimo' o njihovem obnašanju.
offtopic: ja tud ja :D
lp jest grem počas na faks

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Sr nov 09, 2005 6:20 pm

Sam to bom reku-hvala bogu da ste celi usi
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr nov 09, 2005 7:21 pm

Strokovnjak je napisal/-a:Ja res lepo, da si tram pustu kar lepo na cesti. Še manj odgovoren si bil kot tisti, ki ga je zgubil, ker tega najbrž sploh ni opazil ... Po toči zvoniti je prepozno. Zavarovalnica pa bo škodo plačala samo v primeru, če ima kasko zavarovanega Ducatija. Nevem kaj naj bi mu sicer zavarovalnica priznala?!?!

zdaj je lahko vsak pameten! ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Sr nov 09, 2005 7:52 pm

jz sm snoc podobno zadevo dozvel v skofji loki....je pa en tip lih ko sm se mim pelal vleku znak na sredo ceste....ustavlu sicer nism, ko je zgledu enmal fejst pjan, sm pa kr direkt na 113 rufnu..

sam marsikdo se boji klicat na 113..pa ne vem zaka.matr zato mnde ko recejo na zacetku ta pogovor se snema :roll: :roll:
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr nov 09, 2005 8:52 pm

zlabon je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:Ti lahko čist lepo poveš da je bila ovira zelo slabo vidna in da to tut ni ovira ki bi jo bilo logično pričakovati kjerkoli na cesti. Če bi človk v vsakem trenutku gledal in merkal da ne bo kje tram čez cesto res nevem z kakšno hitrostjo bi se mogu pelat.

Poveš lahko tut da se je vidlo že nekaj sledi zaviranja in da očitno ni edini ki ovire ni pričakoval ter videl. Vglavnem probi ga rešit take idiotske kazni. Pol se zamislš če se sploh še splača kje policaje klicat.

ja sej kaj takega sem tudi jaz mislu da bi rekel. je pa res idiotsko tole, sej mislm da je neki dnarja dobil od zavarovalnice, majo prov sklad za take primere. ampak pomoje se mu ni splačal... če bo dubu kazen, pol ga bo verjetn še dražji pršlo kokr pa če bi bil tih, al pa ravn ene tolk kot je dubu od zavarovalnce. sej ga morm poklicat pa vprašat kako je s to zadevo zdej...

S tako izjavo ga boš samo še bolj potunkal ne pa mu pomagal. Če boš rekel, da so bile vidne sledi zaviranja in da je bil travnik ves zvožen bo sodnik vedel, da če bi se ta tvoj kolega pripeljal z normalno hitrostjo bi tudi on lahko ustavil, če so se vsi pred njim.

Ti imaš po mojem mnenju dve varianti in sicer:
1) Ali da poveš da so tiste žlajfe in razrit travnik nardil po tem ko se je kolega polomil (verjetno so policaji poslikali in bo sodnik videl da je bil travnik razrit in sledi bremzanja na asfaltu tako da tega ne smeš zanikat oziroma zatajit)
2) Lahko rečeš (kolega reče, ti pa potrdiš njegovo izjavo), da je takrat nasproti pripeljal avto s prižganimi dolgimi lučmi in je kolega oslepil, zato ni videl trama na cesti in je tudi zaviral šele par metrov pred oviro, medtem ko je avto odpeljal mimo trama, ti pa nisi videl ne tablice ne modela avta ne barve.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
TomazK
Novinec

Kraj: Radomlje

Napisal/-a TomazK Sr nov 09, 2005 9:36 pm

dons zjutri pa so na cesti od domžal proti šentjakobu ležale ene dile na cesti...

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon To nov 29, 2005 12:27 pm

evo zdele sem mel pričanje :D
bomo vidl kva bo zdej gospa sodnica odločila...
povedu sem ji tko k je blo in da pač tram ni bil opazen, pa sem ji rekel da sem ga še jaz s kolesom ful pozen opazu (sej sem ga res) in je ona napisala da sem se z 'kolesom skoraj zaletel v tram, a sem se nesreči uspešno izognil oziroma ustavil pred oviro' LOOL :D :D :D

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To nov 29, 2005 5:58 pm

Ejga, da ne boš še ti dobu kazen za neprilagojeno hitrost s kolesem, ker si se komaj ustavil, pa da mogoče nisi imel luči na kolesu pa to. Pri našem pogosto debilnem sistemu je vse možno.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov