Matjaz46 je napisal/-a:Ni tak kot se zdi!Izpit imam že 2 leti samo zaj je nov zakon za 3 leta!Vse zarad prevelikih hitrosti!Zaj v prejšnem mesecu sem jih dobil 4 ko so me 2krat ustavli!
Povejte mi je cesta ravna, omejitev 50 pa ne pogledas na stevec pa jih imas takoj 80 noter!To za mene ni hitra vožnja, samo sem nekaj drugega razmislal pa nisem gledal na hitrost!Sploh pri vlkih avtih!
Če pa se želim hitro peljat pol pa tak bolse da jih ni ker mi lahko takoj izpit vzamejo!
Če veste kje je draža vas tam je omejitav 50!
Ne vem kolko krat sem se peljal 140 skozi pol enkrat pa ko se nisem vozo hitro sem se pa peljal 85 pa so me dobli!Pol enkrat 71, ko pa sem mel mesec izpit pa nekje 75!Pa tak!
swift_gti je napisal/-a:mah najbl glupo je da ustavjo mene k grem po omejitvah neke norce k pa tm k je 50 še 1 x al pa 2x več nočjo p nočejo sej ga tud jst rd prtisnem sm tm k je za to mesto p k vem d lahko sm skoz me ustavju bla bla pihat homologacijski kartonček drugo tretje vn iz avta zakaj to tako.1x so me celo spustil naprej zrd feltn k niso ble homologerane mi je hotu že tablce dol potrgat pa jeun drug reku a dej pust ga nerabš mu ampk en je pa biv tko zatežen a čist lepo počas sm prpelv![]()
![]()
![]()
![]()
Neyo-Neyo je napisal/-a:hehe mene pa skor zmeri k so ustavl sm biu pač fer z njimi priznal sm krivdo pa tud velikrat so me kr spustil k sm se pač lepo obnašu in se nism nč pizdu.
RAPMAN je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:hehe mene pa skor zmeri k so ustavl sm biu pač fer z njimi priznal sm krivdo pa tud velikrat so me kr spustil k sm se pač lepo obnašu in se nism nč pizdu.
ja nejo pol ti pa to res gre od rok :P :P :P
mislm ker letos je tolk polcajev povsot usi so neki vsiljivi pa ne vem kje ste vidl kkšnga prjaznega![]()
snoopek je napisal/-a:po večini smo kao mladi vozniki itak krivi za vse nesreče!
js pa gledam te stare mame pa stare ateke ka se vozjo, neki časa je na svoji strani, pol mal po sredini, mal po onem pasu, pele se pa tak ko da bi se mu sanjal! 50 na omejitev 90 al pa ponavad po mestu 30! takim bi jst izpit uzeu ne pa pol da smo mi mladi kao krivi za največ nesreč! sj ne rečem, da recimo nekateri ne divjamo, sam s tem še ne ogrožaš mnda prometa al kok? tega ne bom nikol razumev! ajde ne rečem, maš res talente ko se koma pjani vozjo okol, pa nardijo nesrečo pa nevem kaj vse! sam taki vedno dobr skos pridejo, če se bom pa js 10 preveč prpelu me bojo pa že zajebaval v glavo, sploh tle pr nas k me majo itak na piki policaji pa nevem ka sm jim naredu! sploh policajka je alergična name, k sma se enkrat skregala, ko je bla neki pametna, pa sm ji pač lepo diplomatsko nazaj neki odgovoru, pa je že težila!
Matjaz46 je napisal/-a:tebi bi že davno morali odvzeti vozniškega...
Če ne veš koliko voziš je bolše da odložiš izpit in en ogrožaš drugih :S
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 44 gostov