abcabc je napisal/-a:Točim samo še na AGIP bencinski to pa zato, ker mi avto sploh ne cuka, če točim na Petrolu kjerkoli mi vedno cukne.
nevermind je napisal/-a:Tole je pobrano z enega drugega foruma. Slikal in opisal je pa mojster (Bosch service), ki je tudi član tega foruma.
* avto je bil vedno tankan na isti Petrolovi črpalki... na sliki so posledice, katere je gorivo pustilo na vitalnih delih visokotlačne rotacijske črpalke
* tale avto je bil vedno tankan na OMV-ovi črpalki... razlika je več kot očitna (vsedlin je nekaj ampak vseeno veliko manj kot na prvi sliki)
_BaNaNa_ je napisal/-a:no,da še jaz povem..odkar imam avto tankam na omv-ju in sicer v Avstriji...pa ne samo zaradi kvalitete nafte ampak zadnji čas zaradi cene...pri nas je 1L nafte 1.05E na omv-ju na katerem tankam jaz (avstrija) pa je 1L nafte 0.745E ...mam sicer do črpalke 30km a se mi še vedno splača....sicer smo pa meli lep čas nazaj(3leta) astro, pa je mama tankala inin bencin pa se ji je lučka za neko elektroniko pržigala...ko je pa prešaltala na petrol pa ne več...na testerjih so rekli da je blo to zarat preslabe kvalitete bencina( avto je bil uvožen iz Nemčije)...pač nevem a je nafta na omv-ju boljša,saj nisem delala kakih preizkusov,vendar z njo naredim več km kot je prejšnji častnik avta s petrolovo nafto..
LP![]()
speedfreak je napisal/-a:sonček, menji filter za gorivo..hyundai prebavi vse
juhica je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Točim samo še na AGIP bencinski to pa zato, ker mi avto sploh ne cuka, če točim na Petrolu kjerkoli mi vedno cukne.
lol, a si probal kdaj avto na servis peljat mogoce![]()
![]()
![]()
joj kaj me nasmejejo take trditve ej, jest ce bi imel avto, ki bi prebavljal samo bencin z dolocene crpalke ga prec na smetisce odpeljem...
MacTron je napisal/-a:stony: Ne, ampak taksne cene so v Avstriji (ponekod se nizje od napisane 0,745€)
preveri tole stran z vsemi gorivi http://www.oeamtc.at/sprit/
Sicer pa je ta post zadnji glede cen, ker je tema o cenah in podobnih razpravah
v drugem koticku in prosim, da se nadaljuje o kvaliteti ne o razpravi kje je ceneje itd.
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=67507
_BaNaNa_ se posebno zate to velja, ker si prav ti izpostavila oz. nacela taksen post.
TriCikl je napisal/-a:Da ne bom ravno odpiral nove teme bom kar tu vprašal.
Kaj pa kvaliteta bencina na jugu? Kmalu grem na pot in lahko tankam na jugu hrvaške ali pa v vojvodini, kje je bolje? Se morem kakšnih črpalk izogibat, oziroma kdo priporoča kakšno?
Mogoče so nekoliko neumna vprašanja ampak nisem ravno pogosto tam in tudi ne vem kakšno je stanje glede tega. Spomnem se, da je bil pred leti tam bencin marsikje vprašljive kvalitete..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov