MacTron je napisal/-a:Preberi si zgoraj kaj sem napisal uporabniku Leks-u, kaksno baterijsko vzdrzljivost ima
model 500... potem ti bo jasno zakaj ima tudi avtopolnilec.. torej baterija je 700-720mAh
kar pomeni do 2h avtonomije (in vseskupaj deluje na OS Win CE).
Prvo reply. Avtopolnilec je must za navigacijo. Ne opcija! Ne glede na kapaciteto baterije. Vsaj za navigacijo, ki je mišljena primarno za osebna vozila. Spomninska je pač "luksuz", brez katerega navigacija še vedno dela normalno.
To je bilo bolj kot ne mišljeno v tisti moji izjavi o priloženem materialu. Sarkastično, češ da hvala bogu niso pozabili na avtopolnilec in podatkovni kabel ter nosilec, če že spominske ne priložijo poleg.
Sedaj pa kar se tiče samega Miota 580. Navigacija zadovoljiva, satelite najde zelo hitro (v smislu par sekund - tudi v konkretno oblačnem vremenu), pot izračuna OK, pa sem nastavil samo ogibanje makadamu ter trajektom, preračun poti je tudi hiter, če zaviješ iz smeri, ima navado, da te postavi na pravo cesto, ne na vzporedno (se pravi, je dovolj natančen), zvočnik je zasilo OK, je pa FM oddajnik toliko boljši, BT deluje OK, prostoročno tudi, FM oddajnik v navezi z BT še nisem preizkusil ampak bi tudi moralo biti OK (bomo še probal), problem je edino pri prenosu kontaktov iz imenika, kjer ne prenese vseh vizitk (Nokia) in jih tudi razvrsti po enem čudnem vzorcu, zaslon OK, berljiv na soncu.
Skratka, za ta drobiž, več kot OK navigacija.