RED_line je napisal/-a:@zed pejdi delat kaj bolj koristnega kot pa iskat dlako v jajcu.
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:ALLi^ je napisal/-a:
mja...pol je že bolj uporabna tista "raztegljiva železna palica - vipera" ... ne vem kako se reče slovensko, teleskopska palica? Samo baje prepovedana...
kje pa nabaviš to?
sundaydriver je napisal/-a:Jah, na žalost je se take stvari dogajajo. Na cesti maš tut cel kup provokatorjev, ki samo čakajo, da te bodo znervirali, potem pa se šele začne zabava... Nazadnje sem mel zanimive izkušnje z eno tolpo zadrogiranih motoristov - vse živo manevrov je bilo to po cesti. En moment voziš po predpisih, drug moment pa je vse skupaj v stilu mad maxa, ko pred drhaljo bežiš proti civilizaciji...
sundaydriver je napisal/-a:Jah, na žalost je se take stvari dogajajo. Na cesti maš tut cel kup provokatorjev, ki samo čakajo, da te bodo znervirali, potem pa se šele začne zabava... Nazadnje sem mel zanimive izkušnje z eno tolpo zadrogiranih motoristov - vse živo manevrov je bilo to po cesti. En moment voziš po predpisih, drug moment pa je vse skupaj v stilu mad maxa, ko pred drhaljo bežiš proti civilizaciji...
sundaydriver je napisal/-a:Če nimaš pojma o takih stvareh, te noben ne sili, da komentiraš. Ko boš videl tolpo, jo boš prepoznal (pa ne išči jo nekje v civilizaciji v centru LJ) in tudi ko boš imel opravka z njimi boš kmalu spoznal, da so zadrogirani (se človeku v očeh to takoj vidi).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov