vojkostar je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:sicer ne vem, kakšna je omejitev (100 ali 80) jaz se ponavadi peljem med 90 in 100, pa še nisem imel problema.
Drugače pa je znak 80 (fizična pleh tabla) za radarjem, je pa par metrov pred radarjem tudi znak 80 , ki celo utripa (svetlobni znak), ki naj bi ravno tako štel kot pravi znak.......pred tem pa je res omejitev 100....
ja samo radar te izmeri pred tem znakom in je 100 omejitev nazadnje je bil radar nastavljen na 107, ker znanec štima ta radar, kok so zdej dal nevem, ker enkrat je slikalo kar na 90 ker blo narobe nastavlen
Pa spet tale magična številka 107. Sem se 1x zapel z enim, ko je trdil, da je nastavljen na 107. Pa bolj ko sem mu trdil, da ga radar ne slika pri 100 zato, ker ga sploh notri ni in ne zato ker je nastavljen na 107, bolj je trdil svoje dobre insajdrske veze

Šlo se je sicer za tisto kanto smeti, ma nima veze. Namreč, takrat je bilo delo na južni obvoznici. Omejitev 60 se mi zdi. No, on se je vozil mimo 100 misleč, da je nastavljen na 107, jaz sem se pa vozil 100 mimo vedoč, da ga ni notri.

Dobro delo prometnikov za varnost. To bo varnosti.

V nedeljo je očitno bil zadnji b****, ko sem ga srečal.