GO je napisal/-a:Mam sicer eno banalno vprašanje ali lahko menjaš pr luči od golfa 4 sam parabolo tako da bi mela lečo? Ker komplet luči niso glih pocen. Pa še pregledu na LPP - ju se izogneš ker ostanejo cifre na ohišju luči enake in štimajo z papirji avta.
AM je napisal/-a:A je sploh kakšna razlika med temi xenonkami, oz. kaj pravite nad temi omenjenimi xenonkami ???
AM je napisal/-a:Kolk časa pa že imaš te ?? In kak si zadovoljen ??
boklavdi je napisal/-a:So mogoče že kakšne povratne informacije, če xenonke R tipa s ploščico kaj "bolje pristojijo" avtomobilom z navadnimi žarometi?
Mislim seveda na bleščanje?
Ali ga je kaj manj?
lpB
GO je napisal/-a:GO je napisal/-a:Mam sicer eno banalno vprašanje ali lahko menjaš pr luči od golfa 4 sam parabolo tako da bi zmontiral parabolo z lečo? Ker komplet luči niso glih pocen. Pa še pregledu na LPP - ju se izogneš ker ostanejo cifre na ohišju luči enake in štimajo z papirji avta.
Kaj na moje vprašanje ne pozna noben odgovora![]()
AM je napisal/-a:No zato sprašujem, ker sem imel eno leto kit, ki ima zdaj trenutno ceno 200 Eur, pa takšen kit imajo 4 moji znanci in čisto vsi imamo probleme z crkovanjem žarnic . Pač po letu dni crkne žarnica, meni je na srečo crknila med garancijo in sem zamenjal ampak je potem kmalu iz garancije crknila še druga, tako da sem zdaj kar nabavu te za 80 eur, ker se ne splača tiste za 200 eur, ravno zato, ker ni nobenih razlik med dražjimi in cenejšimi xenonkami, samo da je firma napisana, pa je to to. To sem pa videl, ko sem montiral kolegu, ki je hotu met te cenejše. Samo zanima me kako so kaj vzdržljive.
Dejansko če tak gledaš in če mi bodo zdržale več kot pol leta, ko je bolje kot pa tiste za 200 eur. Garancija je pa tak 1 leto, tako da bomo videli če bo kakšna razlika.
Pomoje ne ...
GO je napisal/-a:AM je napisal/-a:No zato sprašujem, ker sem imel eno leto kit, ki ima zdaj trenutno ceno 200 Eur, pa takšen kit imajo 4 moji znanci in čisto vsi imamo probleme z crkovanjem žarnic . Pač po letu dni crkne žarnica, meni je na srečo crknila med garancijo in sem zamenjal ampak je potem kmalu iz garancije crknila še druga, tako da sem zdaj kar nabavu te za 80 eur, ker se ne splača tiste za 200 eur, ravno zato, ker ni nobenih razlik med dražjimi in cenejšimi xenonkami, samo da je firma napisana, pa je to to. To sem pa videl, ko sem montiral kolegu, ki je hotu met te cenejše. Samo zanima me kako so kaj vzdržljive.
Dejansko če tak gledaš in če mi bodo zdržale več kot pol leta, ko je bolje kot pa tiste za 200 eur. Garancija je pa tak 1 leto, tako da bomo videli če bo kakšna razlika.
Pomoje ne ...
AM po moje tud ni neke bistvene razlike v kvaliteti, je pa ena prednost cenejših, bistveno manj denarja vržeš stran če ti crkne po preteku garancije in si nabaviš drugi komplet![]()
AM ali ti morda veš kako je z parabolo pri golf 4 se jo da menjati?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov