Debate, ki niso vezane na ostala področja...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če nov 22, 2007 12:53 am

Vžgeš po hitrem postopku dolge :wink:

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Če nov 22, 2007 7:33 am

Cash je napisal/-a:Vžgeš po hitrem postopku dolge :wink:

Dobr ti to študiraš Cash 8)

Kar se tiče cen teh kitov bsheep je tok da neveš kaj kupiš jaz sem mel tacenene pa so mi po dveh dneh utripali , sem odnesel nazaj so mi zamenjali dobil druge in zdaj špila :D lahko pa da bo crknilo jutri, mam eno leto garancije in če zdrži vsaj eno leto pa je dobr, pol pa al avto menjat za večjega kakega karavana.

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

Napisal/-a boklavdi Če nov 22, 2007 8:25 am

Priporočam firmo A-Vesta. So eni redkih, če ne edini, ki ti za 99€ nudijo 2 letno garancijo na elektroniko in eno leto na žarnice.

Meni sedaj dela "že" 14 dne brez problema.
Če bi kupil še enkrat, bi vzel prav tako pri njemu.

lpB

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

Napisal/-a boklavdi Če nov 22, 2007 8:31 am

Živijo,

Mene pa zanima, da če bi si npr. hotel pri Xsari popraviti Cut-Off linijo ali bi tole delovalo. Gre za nekakšne angel eyes, pri katerih ne vem, ali je leča mišljena za zasenčene luči ali za meglenke, kot imam to pri Xsari že sedaj (gladko steklo)?
Sedaj po 14 dneh uporabe v navadnem žarometu lahko povem, da mi ne blendajo, a nekako mi je češko, da osvetljujem tudi zvezde. Morda bo bolje potem, ko vstavim R žarnico (prihodnji teden).
Tule pa je nekaj, kar me zanima:
http://cgi.ebay.de/Xsara-N7-ab-99-Schei ... dZViewItem

Ali lahko potem pričakujem res fino linijo ali je to bolj kot ne nekakšna fake kitajska roba?

lpB

Uporabniški avatar
AM
Stalni uporabnik

Napisal/-a AM Če nov 22, 2007 9:23 am

To tudi mene zanima.
Sicer imam sam leče v lučeh, ki snop odreže kot bi ga z nožem rezal, samo kako je pri teh R žarnicah ? Pomoje ne more biti tako odrezano kot pri leči, je pa verjetno dosti bolje kot pa brez.

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Pe nov 23, 2007 7:58 am

AM je napisal/-a:To tudi mene zanima.
Sicer imam sam leče v lučeh, ki snop odreže kot bi ga z nožem rezal, samo kako je pri teh R žarnicah ? Pomoje ne more biti tako odrezano kot pri leči, je pa verjetno dosti bolje kot pa brez.

Tole pa tud mene zanima? kak je z temi žernicami če je kaj manj bleščanja?
Sicer je pa bolš da menjaš luči k majo leče pa nimaš problemov z bleščanjem in reflektoriranjem vse povprek.Pa še manj vpadljivo je za modre.
Baje pa obstajajo še močnejše take 50 watne xenon žarnice. A kdo kaj ve o tem?
Tako info sem včeraj dobil na Digitkliku, k sem se zanimal o rezervnih žarnicah, če slučajn crkne, da lahko čim prej menjaš 8)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Pe nov 23, 2007 1:30 pm

Mogoče je mislo one cool blue iz Špara :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Pe nov 23, 2007 1:39 pm

GO je napisal/-a:
AM je napisal/-a:To tudi mene zanima.

Tole pa tud mene zanima? kak je z temi žernicami če je kaj manj bleščanja?
Sicer je pa bolš da menjaš luči k majo leče pa nimaš problemov z bleščanjem in reflektoriranjem vse povprek.Pa še manj vpadljivo je za modre.
Baje pa obstajajo še močnejše take 50 watne xenon žarnice. A kdo kaj ve o tem?
Tako info sem včeraj dobil na Digitkliku, k sem se zanimal o rezervnih žarnicah, če slučajn crkne, da lahko čim prej menjaš 8)

sj wati nimajo veze z mocjo svetlobe pri xenonu.to mislm da ti je razlagal za ksn kit k ma balast tako "porabo" da ga loh na novejse avte motiras pa da racunalnik ne izklaplja zarnce...je blo ze velik napisan
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Pe nov 23, 2007 2:25 pm

jaz sem ga razumu kot da so močnejše in da majo boljšo svetilnost nevem ali pa je sam marketinška poteza da dražje proda 8)

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep Ne nov 25, 2007 12:40 am

Tko pr temu k so od BOSHA zravn še piše dezajned by H.I.D. 120evrov pa 1 let garancije , a da bi lahko sam brez problema si naštimu? je na izy? Zdej res neki pocen nebi kupoval še najraj bi kupu od H.I.D. sam itaq kle na škatli piše da je od H.I.D. tko da vrjetn bom kr te uzel...Aja kwa je še zdej drugač razlika pa kaj je bolš da maš v luči lečo al brez...kot sm razumel brez leče je svetloba razpršena je to bolš al slabš , kwa je sploh bolš?
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Ne nov 25, 2007 11:19 am

Ja bolš je če maš luči z lečo. sam če nimaš je pa tud ok, sam nameravam vzet luči z lečo,
pa še lepšei izgled avta je pol po mojem.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Ne nov 25, 2007 12:26 pm

GO je napisal/-a:Ja bolš je če maš luči z lečo. sam če nimaš je pa tud ok, sam nameravam vzet luči z lečo,

In zakaj je po tvoje OK če nimaš leče,imaš pa xenon kit notr?!postavi se v kožo nekoga,ki ti pripelje nasproti in ga pošteno zaslepiš z svojimi "OK lučmi"!! :roll:

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne nov 25, 2007 12:46 pm

bsheep je napisal/-a:Tko pr temu k so od BOSHA zravn še piše dezajned by H.I.D. 120evrov pa 1 let garancije , a da bi lahko sam brez problema si naštimu? je na izy? Zdej res neki pocen nebi kupoval še najraj bi kupu od H.I.D. sam itaq kle na škatli piše da je od H.I.D. tko da vrjetn bom kr te uzel...Aja kwa je še zdej drugač razlika pa kaj je bolš da maš v luči lečo al brez...kot sm razumel brez leče je svetloba razpršena je to bolš al slabš , kwa je sploh bolš?

Kaj če bi malo logično pomislo, kak zgleda ko je svetloba razpršena, pa če je boljše al ne. Verjetno da ne, če sveti na vse strani pa nekomu še v dnevno sobo ko se mimo prpelješ.

HID ni firma. Preberi si tukaj
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 433#795433
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

xenon ja, vendar ne brez leče

Napisal/-a boklavdi Ne nov 25, 2007 10:09 pm

Jaz sem zadevo nabavil, imel vgrajeno cca. 1 teden in potem vrgel ven, ker enostavno preveč slepi, kar ni prav. Da pa bi usmerjal žaromet navzdol pa mi je spet brez veze in še vedno se na 1 kilometer vidi, da si "kresnička". Cene xenon kit-ov so danes že tako nizke, da bi po mojem mnenju vsakdor, ki to želi imeti, moral razmišljati o parabolah z lečo (angel eyes-ih).
Sicer bodo še toliko prej kepsi začeli bolj in bolj težiti ter končno zadevo zakonsko prepovedali.

Torej, če imaš denar za xenon kit, plačaj še za lečo. Sicer nima smisla.

Jaz sem tako storil in včeraj naročil parabole z lečo po niti ne tako nizki ceni (249€ , poštnina).

ps.: avto? Xsara MKII
lp

Uporabniški avatar
batek
Novinec

Napisal/-a batek Ne nov 25, 2007 10:28 pm

Se strinjam s boklavdijem, čeprav mam tudi sam nek kit vendar z lečo na avtu.
Stvar premočno sveti vse okol, kljub temu da se vozniku zdi da je normalen snop.
batek

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Po nov 26, 2007 12:38 am

@boklavdi: bod fejst pa najd luci z leco za moj avto....avto vids v podpisu
Slika

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Po nov 26, 2007 7:53 am

Gorch je napisal/-a:
GO je napisal/-a:Ja bolš je če maš luči z lečo. sam če nimaš je pa tud ok, sam nameravam vzet luči z lečo,

In zakaj je po tvoje OK če nimaš leče,imaš pa xenon kit notr?!postavi se v kožo nekoga,ki ti pripelje nasproti in ga pošteno zaslepiš z svojimi "OK lučmi"!! :roll:

Vidiš k ne prebereš dobr napisanga Gorch, napisal sem da je ok sam bom nabavil luči z lečami, do takrat je pa OK 8) (do naslednje plače 15.12.2007 :bow )

Pa še to kolikokrat so mene nasproti vozeči slepili že pred mojo montažo z raznimi reflektorji od meglenk (o megli pa ne duha in sluha) in dolgimi lučmi pa se nisem nič bunu. Ali pa za mano vozeči z dolgimi lučmi pa z meglenkami pa o megli pa ne duha in sluha. :roll:
Zadnjič spremenil Karneki, dne Po nov 26, 2007 8:00 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
boklavdi
Nov uporabnik

Napisal/-a boklavdi Po nov 26, 2007 7:54 am

AudiRSboy je napisal/-a:@boklavdi: bod fejst pa najd luci z leco za moj avto....avto vids v podpisu

No evo, edino takim pa ne bi kompliciral,..le snop pravilno nastaviti pa za eno stopnjo ali dve dol.
Škoda, ker se ne dobi leč za vsa vozila.

lpB

Uporabniški avatar
Karneki
Novinec

Napisal/-a Karneki Po nov 26, 2007 8:06 am

Tudi če se dobi ni nujno da je OK ker določenih luči sploh homologirat ne moreš tako kot teh Xenon kitov.

bsheep
Novinec

Napisal/-a bsheep Po nov 26, 2007 6:36 pm

Še neki bi prašu pa ste že sigurn govoril o tem sam je res preveč za prebrat . Kako je pa kj glede avtomatskih luči pa z xenon lights? Kj narobe al je vse kul? Ker sm neki slišu da ni dobr...Mam pa P307 z angel eyesi..?!?! hvala
Kdaj bo PIMP MY RIDE v sloveniji???
Vrni se na Splošna debata

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov