Cash je napisal/-a:Vžgeš po hitrem postopku dolge
AM je napisal/-a:To tudi mene zanima.
Sicer imam sam leče v lučeh, ki snop odreže kot bi ga z nožem rezal, samo kako je pri teh R žarnicah ? Pomoje ne more biti tako odrezano kot pri leči, je pa verjetno dosti bolje kot pa brez.
GO je napisal/-a:AM je napisal/-a:To tudi mene zanima.
Sicer imam sam leče v lučeh, ki snop odreže kot bi ga z nožem rezal, samo kako je pri teh R žarnicah ? Pomoje ne more biti tako odrezano kot pri leči, je pa verjetno dosti bolje kot pa brez.
Tole pa tud mene zanima? kak je z temi žernicami če je kaj manj bleščanja?
Sicer je pa bolš da menjaš luči k majo leče pa nimaš problemov z bleščanjem in reflektoriranjem vse povprek.Pa še manj vpadljivo je za modre.
Baje pa obstajajo še močnejše take 50 watne xenon žarnice. A kdo kaj ve o tem?
Tako info sem včeraj dobil na Digitkliku, k sem se zanimal o rezervnih žarnicah, če slučajn crkne, da lahko čim prej menjaš
GO je napisal/-a:Ja bolš je če maš luči z lečo. sam če nimaš je pa tud ok, sam nameravam vzet luči z lečo,
pa še lepšei izgled avta je pol po mojem.
bsheep je napisal/-a:Tko pr temu k so od BOSHA zravn še piše dezajned by H.I.D. 120evrov pa 1 let garancije , a da bi lahko sam brez problema si naštimu? je na izy? Zdej res neki pocen nebi kupoval še najraj bi kupu od H.I.D. sam itaq kle na škatli piše da je od H.I.D. tko da vrjetn bom kr te uzel...Aja kwa je še zdej drugač razlika pa kaj je bolš da maš v luči lečo al brez...kot sm razumel brez leče je svetloba razpršena je to bolš al slabš , kwa je sploh bolš?
Gorch je napisal/-a:GO je napisal/-a:Ja bolš je če maš luči z lečo. sam če nimaš je pa tud ok, sam nameravam vzet luči z lečo,
pa še lepšei izgled avta je pol po mojem.
In zakaj je po tvoje OK če nimaš leče,imaš pa xenon kit notr?!postavi se v kožo nekoga,ki ti pripelje nasproti in ga pošteno zaslepiš z svojimi "OK lučmi"!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov