bsheep je napisal/-a:Mene bi sam še neki zanimal zakaj je tako velika razlika v cenah XENON KITOV :
KAIXEN H1 6000K ---> 219 E
HID kr ena firma 6000K ali 8000K H1---> 80 E
BOSH FAKE H1 6000K --->120E
Mr_Jingles je napisal/-a:L.p
Mene nekja zanima glede tega xenon kita, js sm naročal in dobil angel eyes, ki ima za kratko in dolgo luč žarnico H1, sedaj mam pa majčeken problem, ker mam pa js za kratko luč h7 žarnico. (ni dobro to), zdej pa me zanima če bi js samo drugo žarnico Xenon H1 nabavo bi to pasalo na tiste balaste, ki jih imam sedaj za h7 žarnico ali moram kupit komplet nov xenon kit....
abbe je napisal/-a:Mr_Jingles je napisal/-a:L.p
Mene nekja zanima glede tega xenon kita, js sm naročal in dobil angel eyes, ki ima za kratko in dolgo luč žarnico H1, sedaj mam pa majčeken problem, ker mam pa js za kratko luč h7 žarnico. (ni dobro to), zdej pa me zanima če bi js samo drugo žarnico Xenon H1 nabavo bi to pasalo na tiste balaste, ki jih imam sedaj za h7 žarnico ali moram kupit komplet nov xenon kit....
samo drugo zarnico.
Mr_Jingles je napisal/-a:abbe je napisal/-a:Mr_Jingles je napisal/-a:L.p
samo drugo zarnico.
torej 100% paše to kablovje skupaj!!!!
-da nem spet se kje nasral...
MacTron je napisal/-a:tale projekt katerega sem nasel... je pa pohvale in vreden vsake desetinke mm
torej preciznostni projekt... predstavljeno zelo nazorno
Iz navadne parabole v 2-jno optiko (leči)
Mr_Jingles je napisal/-a:L.p
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov