PaNTerSan je napisal/-a:Se mi je zdel![]()
Jah nic - bom pa se mal pocakal: shit doesn't just happen - shit takes time & effort.
xandrej je napisal/-a:Kaki avto pa kupuješ za 600 000 SIT? Rec.
xandrej je napisal/-a: že Vse Xantie imajo polavtomstsko klimo in za 600 000 jurjev lahko dobiš dober avto z dobro opremo pa še nekaj... Hidravlika je zadnje kaj bi ti pri takem avtu crknilo... Klima pa deluje zelo dobro... Sem imel 3 leta ko urica...
xandrej je napisal/-a:Glede na to, da se spravljaš prviè kupovat avto in gledaš avto za 600 000 SIT ki ima motor 2.8 ki plaèaš ob 0% boniteti za zavarovanje osnovno 320 000 JURJEV ko da pihneš že sama cestnina je 46 000 SIT itd itd...
xandrej je napisal/-a:in prvi avto pa take scene... Daj kupi si avto ki je prijaznejši za tvojo zaèetno vozniško pot tako kot za zavarovanje kot za motor in AUDI 2.8 sigurno ni poceni za vzdrževanje...
xandrej je napisal/-a:Ne gre za zanièevanje ampak za nasvet tistih ki so že kupili kaki avto in že imajo izkušnje s tem... Mora bit tvoj prvi Avto AUDI? In manj kot 2.0 sploh ne gledaš.... Sorry samo to meni ni OK. Pol pa sprašuješ za klimo ali ja ali ne... Kupi si avto za 700 000jurjev pa boš imel klimo pa manjši motor in bolj prijazen tvojemu žepu... To je samo moje mišljenje in nasvet, ki ti ga lahko svetujem kaj pa boš naredil pa je itak tvoja odloèitev.
PaNTerSan je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:Glede na to, da se spravljaš prvič kupovat avto in gledaš avto za 600 000 SIT ki ima motor 2.8 ki plačaš ob 0% boniteti za zavarovanje osnovno 320 000 JURJEV ko da pihneš že sama cestnina je 46 000 SIT itd itd...
Verjetno predpostavljas, da sem naredil vozniski izpit in sem se 6 let vozil s kolesom. ce si to predpostavljal se motis. Za sabo imam 30.000km od katerih sem jih 20.000 naredil po Kanadi in Washington state-u (Seattle).
Avto sem imel rent-a-car od 50-100$/dan (toyota camry, mitsubishi galant, dodge stratus,...) + potni stroski, ki pa so v ZDA tako ali tako pol cenej kot pri nas - vse placa firma. In zgodovina se ponavlja tudi danes: potni stroski + 1/2 registracije placa firma (kar lepo pise drugje, da ni problem).xandrej je napisal/-a:in prvi avto pa take scene... Daj kupi si avto ki je prijaznejši za tvojo začetno vozniško pot tako kot za zavarovanje kot za motor in AUDI 2.8 sigurno ni poceni za vzdrževanje...
To sva razcistila: "Assumption is the mother of all fuc*ups"xandrej je napisal/-a:Ne gre za zaničevanje ampak za nasvet tistih ki so že kupili kaki avto in že imajo izkušnje s tem... Mora bit tvoj prvi Avto AUDI? In manj kot 2.0 sploh ne gledaš.... Sorry samo to meni ni OK. Pol pa sprašuješ za klimo ali ja ali ne... Kupi si avto za 700 000jurjev pa boš imel klimo pa manjši motor in bolj prijazen tvojemu žepu... To je samo moje mišljenje in nasvet, ki ti ga lahko svetujem kaj pa boš naredil pa je itak tvoja odločitev.
No - v tem topiku sem spraseval TOCNO po dolocenem mnenju: klima da/ne zakaj?
V ZDA sem imel vedno klimo ampak sem jo uporabil samo enkrat, ko sem sel v Salt Lake city in je res peklo.
Zato je tvoje prvo mnenje (in hkrati prvi post) bilo eno tistih, ki je pomagalo k temu, da sem se odlocil ZA klimo.
Zakaj Audi sem tudi razlozil ze drugje. Ne predvidevaj.
Hvala za mnenje se enkrat ampak je vecina preostalega mnenja zame brezpredmetna, ker je temeljila na predvidevanjih.
Nisi prebral celega topika - namrec post na katerega si me spraseval kateri avto kupujem sem ti odgovoril (Fri Sep 24, 2004 5:52 pm) z linkom na debato. Ne zamerit ampak prehitro pride do "hujsih" nesporazumov, ki se jih danes v svetu piranj ni za privoscit.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost