ne najdem angel-eyes luči s H4 žarnico... Recimo jih vzamem s H7, potem zmontiram H7 xenon-kit notr in za dolge luči uporabljam navadno žarnico...? Najboljša in najcenejša varjanta ane...?
Hvala
Polooo je napisal/-a:na kratko: ker se xenon žarnica nesegreje dovolj da bi led stopila(bull shit, ker vje steklo vedno vsaj toplo in stopi led(izkušnje))
Nixxon je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:na kratko: ker se xenon žarnica nesegreje dovolj da bi led stopila(bull shit, ker vje steklo vedno vsaj toplo in stopi led(izkušnje))
Tako da čisto iz trte to ni zvito, je pa res da je bil to edini primer takrat.
cat je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:na kratko: ker se xenon žarnica nesegreje dovolj da bi led stopila(bull shit, ker vje steklo vedno vsaj toplo in stopi led(izkušnje))
Original xenon, med vožnjo skozi sneženi metež sem se moral vsakih 30 km ustaviti in očistiti luči, drugače sem bil totalno v temi. Na lučeh 2 cm debelo snega, pranje je situacijo samo še poslabšalo.
Polooo je napisal/-a:cat je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:na kratko: ker se xenon žarnica nesegreje dovolj da bi led stopila(bull shit, ker vje steklo vedno vsaj toplo in stopi led(izkušnje))
Original xenon, med vožnjo skozi sneženi metež sem se moral vsakih 30 km ustaviti in očistiti luči, drugače sem bil totalno v temi. Na lučeh 2 cm debelo snega, pranje je situacijo samo še poslabšalo.
no lej...letos na dan božica je na vrhniki padal leden dž, kar pomen da je v roku 2 min vse zaledenel...predn sm šou sm avto prožgou za 5 min pa se je vse stopil tko,da nevem kako je pr vs...
MacTron je napisal/-a:@Lumpy_: evo vedu sem da bo nekdo "podvomil" ...ravno zato sem hotel tudi pocakat
na to vprasanje... slika je tu
sem pa mislil da bo vprasanje postavljeno tu takoj za objavo
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 800#960800
vix je napisal/-a:Mene pa zanima, kakšen tip xenon žarnic uporablja lancia thesis. Nikakor ne najdem
nikjer tega podatka. Da pa pridem do žarnice je pa treba sneti prvi odbijač in
izmontirati kompletno luč. Se zahvaljujem že vnaprej.
MacTron je napisal/-a:@Lumpy_: evo vedu sem da bo nekdo "podvomil" ...ravno zato sem hotel tudi pocakat
na to vprasanje... slika je tu
sem pa mislil da bo vprasanje postavljeno tu takoj za objavo
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 800#960800
Polooo je napisal/-a:cat je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Polooo je napisal/-a:na kratko: ker se xenon žarnica nesegreje dovolj da bi led stopila(bull shit, ker vje steklo vedno vsaj toplo in stopi led(izkušnje))
no lej...letos na dan božica je na vrhniki padal leden dž, kar pomen da je v roku 2 min vse zaledenel...predn sm šou sm avto prožgou za 5 min pa se je vse stopil tko,da nevem kako je pr vs...
hladni je napisal/-a:a je kdo tukaj ki ima original ksenon naknadno vgrajen brez pranja? Zanima me kako gre na tehničnem skoz. Torej le praksa me zanima, teorija je off.
FBR je napisal/-a:Ni ravno dan in noč.
Tudi na AC sem predvčerajšnjim gledal, ko sem prehiteval avto z kseonkam, da ni tako bistvene razlike. Je pa res, da so zdej noter nightbreaker žarnice, ki so nekoliko boljše od navadnih H7.
Je pa veliko tudi odvisno od snopa kako je nastavljen.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov