plinaš je napisal/-a:MEDUSA je napisal/-a:"medo73" SE POPLNOMA STRINJAM S TABO, sam imam enake izkušnje.....v avto sem investiral 1,5k EUR in za 1x kaže da se bo investicija zaradi nenormalno večje porabe vračala zelo dolgo.....res je da ''fantje'' kateri montirajo zadeve obljubijo ''sve i svašta'' samo koliko je od tega res je pa druga zgodba....potem pa sami izgovori
khmmm.. bi rekel , da je dobrodošel kakšen podatek kakšen avto , kje in katero napravo si vgradil ...
robertto je napisal/-a:Tja je rahlo navzdol in potovalni računalnik mi kaže porabo 5,6 nazaj domov je pa navzgor mi kuri 6,7 plina. Prej na bencin sem imel povprečno porabo 6,5.
LaMike je napisal/-a: Jaz imam scangauge2, ....
Nejko je napisal/-a:LaMike je napisal/-a: Jaz imam scangauge2, ....
Kaj je to?
gortnar je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/novice/jutri-cenejsi-avtoplin-na-petrolu/09-05-2012/
Jutri se, na Petrolu, poceni avtoplin.
Doche je napisal/-a:Nejko je napisal/-a:LaMike je napisal/-a: Jaz imam scangauge2, ....
Kaj je to?
=swen= je napisal/-a:Avto imam sedaj tudi jaz predelan na LPG.
Že pri bencinu je mogoče na čase avto malo pocukal, na plinu se pa to še bolje opazi, kar sem tudi pričakoval da se bo zgodilo.
Če lepo počasi dodajam plin nič ne cuka, če pa imam zelo nizke obrate in zahodim plin do konca pa kar fino pocuka.
Kako najlažje izzovem cukanje? recimo pri 30km/h v tretji prestavi, plin pritisnem do konca.
Sam sumim svečke, ki imajo že veliko kilometrov za sabo.
Zato me zanima katere svečke priporočate za LPG? Naj vzamem NGK Iridium svečke, ali prav svečke ki se oglašujejo prav za LPG?
gogocak je napisal/-a:A je to možno naštelat na Evropski način prikazovanje (litri, kilometri...)? Kje si nabavil in koliko stane ta zabava.
lp
=swen= je napisal/-a:Ali ni obratno?
LPG svečke= NKG Iridium+ davek na nevedne?
Drugače naj bi pa te LPG imele manjši gap (režo). Nekateri kar ročno krivijo standardne svečke, da zmanjšajo gap, za uporabo z LPG-jem.
bomber111 je napisal/-a:poglej na Ebay za ta scan gauge pa ga boš videl. kolikor razumem služi tudi kot diagnostično orodje za brisanje napak ipd. ni pa ravno poceni. 150 eur ni ravno poceni če ga uporabljaš samo kot potovalni računalnik.
=swen= je napisal/-a:Ali ni obratno?
LPG svečke= NKG Iridium+ davek na nevedne?
Drugače naj bi pa te LPG imele manjši gap (režo). Nekateri kar ročno krivijo standardne svečke, da zmanjšajo gap, za uporabo z LPG-jem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov