dejcc je napisal/-a:Stasky pojavijo se lahko lučke za "crknjene žarnice" ni pa nujno. Se pa da to odpravit.
Tole pranje žarometov izgleda res high_end tehnologija. Izgleda kot da samo brizga gor isto kot pranje vetrobrana se motim?
Stasky je napisal/-a:Pa je imel kdo, ki je v novejši avto vgradil xenon kit tudi kšne probleme z elektroniko oz. raznimi lučkami in podobno? Ker sem že slišal da so se po vgradnji prižigale razne lučke na armaturni od ABSa, pa ESPja, itd... (Audi A4 06)
crazydriver3 je napisal/-a:laguna 2002 letnik xenon brez lece![]()
![]()
![]()
je pa pranje in samodejna nastavitev
pa nic ne slepi
volvoti razni terenci pa limuzine , pa ksn star mercedes k se vi se skotil niste so mel tovarniski xenon notr brez lece pa niti prozornega stekla
crazydriver3 je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Zavist, ker maš ti 8 jurjov K nabitih not v navadni paraboli? Pa daj ne se zajebavat s takšnimi posti no.![]()
![]()
prvo bi bilo lepo prebrati malo nazaj in malo pomozgati da je napisal da majstr nima navaden parabole ampak leco kot jazjs sm meu res prei navadno parabolo in sm reku da se opravicujem vsem ki sm jih slepil :P zdaj k mam pa leco not pa noben se blednal al pa karkoli se pritozeval.notr mam pa 4300k in ne 8000k k ti pravis
na tehnicnem pa noben nic rekel nikoli mogoce ker ma original pranje pa ne opazi al pa se ne spusca v to.
policaji so me pa tut ze tisockrat ustavli pa samo uprasajo ce mam homologirane angel..pa lep pozdrav in srecno voznjopoglejte sam kolko jih ima v paraboli te kite na avtocesti od lj do celja
sami kombiji pa nevem kasna j***a
ce te pa moti pa ne glej v luci ampak na cesto ne pa da te firbec daja kasn avto je pa toooo
glej tudi v halogenko pa te bo zaslepilo
![]()
![]()
tu na tem forumu ste sami nakladaci skp z MACTRON k mu pamet vn z ušes štrli..
pa ucasih gledam majo teli mladi fantje prov
sam mal bl pocasi naj se peljejo
pa ni problema za luci
mihaing je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:in barvi (ni kromirane sprednje plosce)
naparjene z aluminijem misliš![]()
![]()
P.S. prepogosto uporabljate izraz kromiranje, ker se ga v proizvodnji žarometov ne uporablja nikjer na svetu. Tehnologija je povsem drugačna.
_furby_ je napisal/-a:za ta xenon kit z leco sem zadnic tle nekje bral, samo mi ne disi prevec. po pravici ne da se mi spuscat v to predelavo, ker nimam pojma kako to gre skupaj in pa ce pol ok sveti. ce pa mi lahko kdo to razlozi bi bil zelo vesel.
MacTron je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:MacTron je napisal/-a:in barvi (ni kromirane sprednje plosce)
naparjene z aluminijem misliš![]()
![]()
P.S. prepogosto uporabljate izraz kromiranje, ker se ga v proizvodnji žarometov ne uporablja nikjer na svetu. Tehnologija je povsem drugačna.
Da, ena in edina napaka oz. se to preko same razlage (preberi si celotno zgodbo) je bil
izraz kromiranje samo pogosta fraza. Za pravi postopek pa vem kaksna tehnologija je
to... beri l.2007 v razlagi
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 934#786934
Torej se enkrat s popravkom... po barvi (ni naparjeno z aluminijem) po barvi receno pa
je bilo glede na xenonski zaromet, ki pa ni ne kromiran in ne naparjen z Al.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov