iziboy je napisal/-a:bomber111 je napisal/-a:Vidim da so nekateri nekoliko nastrojeni proti drugim sistemom. Ne bom se spuščal v kregarijo kaj bolj racionalno in kaj ne. Vsak naj ima svoje prepričanje.
Ne, nisem nastrojen proti drugim sistemom, ampak proti monterjem , ki ne povedo kaj v resnici prodajajo. Ko pa pridejo težave, je pa vse drugo krivo samo ne njihova šlamparija in slaba kvaliteta izdelkov, ki jih ponujajo.
Nekaj podobnega se je dogajalo pred leti, ko so nam prodajali ničvredne izdelke za dom in godpodinjstvo(Golden, Amway...), prodajalci so bili del družbe, ki je delovala po piramidnem sistemu, čistila pa so bila pregrešno draga in nobenega pravega efekta...
Mene sistem Landi Renzo ali pa Zavoli popolnoma nič ne moti, niti ne vem toliko o plinskih sistemih, da bi lahko sodil kateri je boljši in kateri je slabši. Ampak če ti pošlješ povpraševanje in ti obljubijo vesoljsko tehnologijo, za katero vemo, da je noben plinski predelovalec nima, potem s takim ne mislim več poslovati, saj že ob prvem kontaktu prodaja meglo. Pa čeprav verjamem, da je kakšen Plineksov monter zelo dober in da zadevo lepo in prav naredijo in da so pri vseh težave. Vendar ko si ti enkrat vezan na službo, avto potrebuješ in potem nekaj crkne, se js nimam časa pogajat a je kriva sosedova mačka, al cucek iz drugega mesta ali jaz. Lej jaz sem avto pošteno plaču, previdno vozu, naredu servise po spisku (uradni serviver za avto, uradni serviser za Prins) tole ne dela zdej pa ZRIHTITE j***m vam mamo. In tega se js pri nekem prodajalcu, ki že v startu prodaja meglo bojim - pri Prinsu in IQ sistemi tega naj nebi bilo, čeprav vem, da je možnost natega pri vsakem. Ampak ko se neka stvar zakomplicira, je ravno podjetje s katerim posluješ ključnega pomena, da ne dobiš sivih las - takrat pa 500 € razlike ni nič, v primerjavi s stroški ki lahko nastanejo. Pa smo pri naši hiši daleč od tega, da nam predstavlja 500 € mačji kašelj, pošteno jih bo treba zaslužit...