tomson je napisal/-a:
Bo pa nesreč zaradi novega zakona definitivno manj.
esem je napisal/-a:Napak!
tomson je napisal/-a: če bi se zdajšne kazni povečale za pet krat,
tomson je napisal/-a:esem je napisal/-a:Napak!
Motiš se namreč ti. Teoretično gledano, če bi se zdajšne kazni povečale za pet krat, verjemi, da bi bili ljudje bolj pozorni na cesti in v večji meri upoštevali cestne predpise.
Tud sam nisem najbolj vesel nad novimi kazni, saj vem, da ga lahko najebem tudi sam.
tomson je napisal/-a:esem je napisal/-a:Napak!
Motiš se namreč ti. Teoretično gledano, če bi se zdajšne kazni povečale za pet krat, verjemi, da bi bili ljudje bolj pozorni na cesti in v večji meri upoštevali cestne predpise.
Tud sam nisem najbolj vesel nad novimi kazni, saj vem, da ga lahko najebem tudi sam.
Rottie je napisal/-a:tomson je napisal/-a:esem je napisal/-a:Napak!
Tole se pa motiš.Zaradi novih kazni ne bo folk nič bolj pozoren na cesto (tudi če bi bile 5x višje), nekateri bi samo cjazili več, da ne presežejo hitrosti, večina pa bo vozila tako kot je do sedaj. Se je to pokazalo še ob vsakem povišanju kazni, zraven pa raste tudi št. pritožb, saj se to vedno bolj splača delat. Cene odvetnikov so enake, kazni pa veliko višje... preprosta računica pač.
![]()
Zraven pa vedno več folka zaradi nizkih hitrosti dela še vse živo in nesreč je še vedno ogromno, tudi smrtnih, ker spregledajo in koga povozijo, se zaletijo v nasproti vozeč avto, ko počnejo kaj kar jim odvrne pozornost od ceste, itd. Dolgočasja med počasno vožnjo pač nobena kazen ne more spremeniti.
robert1 je napisal/-a:Vsak, ki je proti višjim kaznim, se jih očitno boji. Torej vas večina ne vozi po predpisih in niti to ni vaša želja.
Če upoštevam predpise, mi je vseeno kakšne so kazni.
Se pa tudi strinjam s tem, da so kazni le izraz nesposobnosti naših vladajočih in nimajo ne volje da bi dolgoročno poskrbeli za večjo varnost na cestah.
robert1 je napisal/-a:Vsak, ki je proti višjim kaznim, se jih očitno boji. Torej vas večina ne vozi po predpisih in niti to ni vaša želja.
Se pa tudi strinjam s tem, da so kazni le izraz nesposobnosti naših vladajočih in nimajo ne volje da bi dolgoročno poskrbeli za večjo varnost na cestah.
tomson je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:seeman66, a ni tko, da če je kolona vozil, ki pelje, npr. 60 v naselju, da mora policaj vstaviti prvega in ne nekega na sredini kolone?
FBR je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:seeman66, a ni tko, da če je kolona vozil, ki pelje, npr. 60 v naselju, da mora policaj vstaviti prvega in ne nekega na sredini kolone?
Kolikor jaz vem je to tako....slišal sem pa tudi, da če te ustavi za nekom in se zgovarjaš na to da si bil zaveden, da plačaš potem samo polovico.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov