Psepi a si slučajno na FPP-ju?

realman je napisal/-a:Mogoče sem pa res,pa se tega ne zavedem.Živčen človek ne sodi v avto.![]()
Mogoče si narobe razumel,jaz se nikoli ne ustavim, ko sem že krožnem,tudi hitrosti ne zmanjšam pod 40kmh ziher ne.Vendar ker kršim pravila,pazim na tiste, ki so na notranjem in hočejo ven.Razlog,kot sem že zgoraj navedel,slabe izkušnje,živčni vozniki,ki so me na zunanjem pasu hoteli povozit,ko sem hotel ven.
Jaz sem zaključil s to temo,vsi ki imate drugačno mišljenje pa pišite naprej.Pa prosim,bolj strpno na forumu in na cesti
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:....
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Mindflash je napisal/-a:Kar se tiče avtošole pa se z nekaterimi ne strinjam... avtošola je le začetek voznikove poti in tako je tudi prav. Mislite, da bi pomagalo, če bi naredili še 50 ali 100 ur z inštruktorjem? Prav nič! Izkušnje se nažalost ne nabira samo v avtošoli ampak celo življenje. Šele pri nekje 10000-15000km bi rekel, da začneš koliko toliko obvladovati vozilo. Torej bi v avtošoli moral imeti 500ur ali kaj? In bil potem še vedno nesamostojen, ker imaš zaradi inštruktorja večji občutek varnosti in se zanašaš na njegovo posredovanje ob kritičnih situacijah? Problem je v glavi voznikov, ne pa v infrastrukturi, avtošolah in še čem tretjem.
sašo5 je napisal/-a:Kaj se vam ne zdi problem v tem, da VSAK naredi izpitoz. zgleda, kot da je v ustavi zapisano, da VSAK MORA imet izpit........
goldhorn je napisal/-a:- tistim, ki vozijo brez vzroka pod omejitvami
esem je napisal/-a:Ni izgovora, ker ni potreben.
Vzemimo Žale - idealno bi bilo, če bi šel na zunanji pas tik po predzadnjem odcepu - se pravi tik pred izhodom. A je razdalja med odcepi enostavno prekratka, da bi to lahko varno oz brez izsiljevanja storil - če je promet. OK - narediš še en krog (po tvoje), a spet naletiš na isti problem premajhnega prostora za spremembo pasu in nato še izhoda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov