MacTron je napisal/-a:McFly je napisal/-a:To je potem šel največ 65 km/h? (vprašam, ne več kako je z tistim odstopanjem..)
ne.. sel je 56km/h ...torej prekoracitev v naselju do vkljucno 10 km/h
ce bi sel 65 bi dobil taksno porcijo ...Nad 10 do vključno 20 km/h 250€ + 3KT
imas pa tukaj e-brosuro pa si jo malo preberi...
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 14#1007014
NaceM je napisal/-a:Jaz sem že kasiral za 54 km/h (pri 50 omejitvi), pa je tisti dan rekel g. policaj, da "danes pa ni tolerance".
mišek je napisal/-a:NaceM je napisal/-a:Jaz sem že kasiral za 54 km/h (pri 50 omejitvi), pa je tisti dan rekel g. policaj, da "danes pa ni tolerance".
Aja, a tud to je možno? Potem bom pa mogel pazit, da prek 55 cager ne pobegne![]()
Samo včasih je že to prav nadležno, na kaki prazni cesti, ki ni čisto idealno ravna pa konstantno držiš gas, ti hitro pobegne čez mejo, ko se cesta malo spusti, ko to drugače sploh ne zaznaš. Moreš pa res skor kar naprej bulit v tisti števc, da ga loviš v tisti meji recimo petih kilometrov (med 50 in 55), če si pod to mejo si prepočasen te že čudno gledajo, če pa si preko te meje pa že lahko kasiraš.
kixs je napisal/-a:Novi zakon bi lahko zacel veljati skupaj z vinjetami in bi bilo veliko manj tezav.
Ceprav osebno se nisem opazil nekih vecjih tezav ravno zaradi novega zakona. Ljudje se vedno prehitevajo cez dvojno polno crto in podobno.
lp
Voith je napisal/-a:cist so usekani policaji zdej. kr po dezju vsi stojijo pred zeleznisko postajo v lj in ustavljajo stare mame z dedki v raznih lanosih. svasta res.
to so zdej tko nardil da lahk cist vsazga ustavjo in ga usaj za 10kmh opaljo
mater jim j***m tem politikom nasim zabitim.
bzzero je napisal/-a:Voith je napisal/-a:cist so usekani policaji zdej. kr po dezju vsi stojijo pred zeleznisko postajo v lj in ustavljajo stare mame z dedki v raznih lanosih. svasta res.
to so zdej tko nardil da lahk cist vsazga ustavjo in ga usaj za 10kmh opaljo
mater jim j***m tem politikom nasim zabitim.
Čaki mal!!! Kdo je tukaj zabit!? Če mene vprašaš je totalno zabit tist ki ve da je zunaj nov zakon s hudimi kaznimi in še vedno pelje prehitr. :P
Če opica prtisne napačn knof in jo zato strese elektrika, ga ne bo več pritiskala. Ljudje smo potem očitno totalno retardirani.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov