2950€ - naprava in vgradnja za Mazdo 6 2.0 Skyactiv-G 145 2014
esem je napisal/-a:Nekako se dozdeva, da je precej težko razumet, da tema nikakor ni namenjena teoretiziranju ali opisom "nekakšnih" osebnih izkušenj, pač pa izključno konkretnim vprašanjem g. Demšarju in seveda odgovorom? Imam prav?
Vsi nadaljnji OFF-i bodo brisani, če pa kdo še ne bo hotel ali zmogel razumeti bistva teme, bo brisanje širše.
corus je napisal/-a:Meni ni jasno zakaj proizvajalci vozil ne razvijajo plina kot alternativo , saj je ekološko čist in mislim , da tudi stroškovno zato vozila ne bi bila dražja, temveč se povsem posvečajo elektriki, ki ima in bo še dolgo imela veliko negativnih učinkov , čas plnjenja , prekrateki doseg in seveda cena. Mediji nas prepričujejo kako se el. vozilo izplača že sedaj in seveda zamolčijo, da dobiš za podobno ceno el. avto ki je dva razreda nižje kot drugi na fosilno gorivo in ne vem zakaj bi se morali vsi naenkrat odpovedati udobju vozila in se voziti v el. vozilih razreda clio, ki je cenovno komaj primerljiv s kakšnim passatom pa še vedno se z njim ne moreš odpravit na dalšo pot, da o udobjo in vseh ostalih prednostih večjega vozila sploh ne govorim.
mrtwelvetrees je napisal/-a:Mene pa zanimajo cilindrični rezervoarji, nad 100l, je pri vseh tako, da plovec v njih ropota ko se pelješ po neravninah ?
Ali je možno cilindrični rezervoar pritrditi namesto zadnjih sedežev (če se odstrani zadnja klop)
in se jih pritrdi s tem:
Če je potem problem pri homologaciji/tehničnem.
Bucko99 je napisal/-a:Tema je bolj reklama za njihovo storitev, kolikor razumem post.
Naslov za tvoje vprašanje pa je drugje
Mene pa bolj zanima , kje je računica glede na to, da Avtoplinski sistem ves čas delovanja motorja porablja 10-25 % bencina +plin, katerega spet porabi več kot bencina že v osnovi ?
plinaš je napisal/-a:zanima me približen podatek , koliko vozil ste predelali na plin v 5 delavnicah v obdobju od štarta do danes - torej cca 3.5 letih.
BroKeR90 je napisal/-a:Pozdravljeni g. Tomaž Demšar!
Osebno sem že imel nekje 4 leta nazaj na LPG predelano Hondo Civic Type S, letnik 2008 (140 KM), in sicer pri Plineksu (predelava za cca 1400 EUR). Po nekje 80.000 km so se počasi začele pojavljati težave z ventili, ki smo jih čez nekaj servisov morali nastavljati že na 10.000 km. Zaradi omenjene slabe izkušnje me zanima kaj menite o predelavi Clia IV RS, letnik 2013 (200 KM)? Zanima me predvsem kje avto predelati, če sploh in na kaj moram paziti, da se takšne ali podobne težave ne bi ponovile?
P.S.: Servisi na predelani Hondi so bili izvajani z največjo mero skrbnosti, uporabljal sem predpisan dodatek, katerega vbrizg smo kasneje preventivno celo povečali, da bi rešili težavo z ventili, a vse to zaman.
Hvala za vaš čas!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov