Kukec je napisal/-a:Pri nekaterih avtih to ni tako enostavno kot se sliši, zato se ponujajo moduli kateri namesto tebe vklopi tipko ob vsakem zagonu.
... in je potreben poseg v sam sam motorni računalnik.
Kukec je napisal/-a:Pri Alfa Romeo Giulia naprimer, noben obd tester, ali org. multiecuscan nima te funkcije, in je potreben poseg v sam sam motorni računalnik.
(podobno kot dpf off itd....)
Gricko je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:Pri Alfa Romeo Giulia naprimer, noben obd tester, ali org. multiecuscan nima te funkcije, in je potreben poseg v sam sam motorni računalnik.
ah ja....kupi se dongle....vmesno vezje med tipko in ožičenjem.... konektor dol, konektor v vmesnik, vmesnik na stikalo in je... cena nekih 20-25€ če se prav spomnim
Gricko je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:Pri Alfa Romeo Giulia naprimer, noben obd tester, ali org. multiecuscan nima te funkcije, in je potreben poseg v sam sam motorni računalnik.
ah ja....kupi se dongle....vmesno vezje med tipko in ožičenjem.... konektor dol, konektor v vmesnik, vmesnik na stikalo in je... cena nekih 20-25€ če se prav spomnim
Merlin je napisal/-a: Kot sem malo gledal obstajajo neki adapterji, ki se vstavijo med vezje pred stikalom...
mrtwelvetrees je napisal/-a:mogoče paše:
https://www.ebay.com/itm/225713462409?_ ... R_LFxsiSZQ
ali pregledaš tukaj:
https://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=fo ... m570.l1313
lada2103 je napisal/-a:Gricko je napisal/-a:Kukec je napisal/-a:Pri Alfa Romeo Giulia naprimer, noben obd tester, ali org. multiecuscan nima te funkcije, in je potreben poseg v sam sam motorni računalnik.
Ne se sekirat zaradi tega start stop sistema, sploh pa je neumno delat neke predelave. Na Chevrolet Aveu dizel letnik 2012 ( če vprašaš poznavalce je to največji šrot od avta), imam 345kkm, še prvi zaganjalnik in tretji akumulator. Nobenih težav, samo manjsa poraba in neslišen na mestu. Seveda pri držanju sklopke ne ugasne motorja, zato ne razumem tistih pripomb za 3 sekunde...
golfko di zlodko je napisal/-a:golfko di zlodko je napisal/-a:Jaz sem ga na svojem avtu trajno izklopil. To je popolna bedarija in ta sistem ne bo rešil planeta.
... ali pa se fizično odklopi kabel pri akumulatorju.
D12J12 je napisal/-a:Kaj pa če bi se navadil da izklopiš po vsakemu zagonu avtomobila? Jaz sem se tako navadil, da že podzavestno izklopim stop&start, prižgem auto hold in odprem ogledala.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov