monster_d je napisal/-a:LOL plinarji![]()
Se raje manj vozim ko da tocim plin, da se nemenimo kaj nardi ko te en orng v rit nabase
Fry je napisal/-a:Problem pri nas je v tem da se se lep cas ne bo razsirilo zaradi cen vgradnje. Veliko ceneje je it na Hrvasko ali v Italijo po to, samo s homologacijo je pa res problem. Ce bi bil kdo pripravljen vgrajevat kvalitetne avtoplin sisteme za ceno ki bi bila malo visja od recimo italijanske, bi bilo veliko interesentov. Tako pa pac ni in tudi ne bo dokler ne bo realnih cen.
Fry je napisal/-a:Problem pri nas je v tem da se se lep cas ne bo razsirilo zaradi cen vgradnje. Veliko ceneje je it na Hrvasko ali v Italijo po to, samo s homologacijo je pa res problem. Ce bi bil kdo pripravljen vgrajevat kvalitetne avtoplin sisteme za ceno ki bi bila malo visja od recimo italijanske, bi bilo veliko interesentov. Tako pa pac ni in tudi ne bo dokler ne bo realnih cen.
NoName je napisal/-a:torej... zdajle sm poklical na avtoservis potocnik (02 234 40 40) pa so povedal, da bo prsla predelava na avtoplin okrog 1400€, vsaj za moj avto.. torej clarus 1.8i. bojda so to ze misl prej met ampak se je zarad papirjev zavleklo.. v ceno je pa vseta montaza in homologacija...
ok.. sibam na faks!
ToniTic je napisal/-a:Ja, meni so tudi rekli, da je okoli 250.000 sit predelava in se mi zdi to predrago.
sector je napisal/-a:ToniTic je napisal/-a:Ja, meni so tudi rekli, da je okoli 250.000 sit predelava in se mi zdi to predrago.
za avtomobile s frgazarjem je predelava skoraj enkrat cenejsa. to se trenutno izplaca, ce imas kaksno staro ladjo s 3l motorjem in hoces udobno, brez pretiranih stroskov krizariti naokoli.
plin v lj JE ze sedaj predrag. za 148sit bi moral narediti veliko km, da se investicija povrne. poleg tega; kdo mi garantira, da drzava ne bo kaj kmalu nabila trosarin se za plin. potem lahko avto samo se v parlament zabijem
PiNkZ PoWeR je napisal/-a:sector je napisal/-a:ToniTic je napisal/-a:Ja, meni so tudi rekli, da je okoli 250.000 sit predelava in se mi zdi to predrago.
za avtomobile s frgazarjem je predelava skoraj enkrat cenejsa. to se trenutno izplaca, ce imas kaksno staro ladjo s 3l motorjem in hoces udobno, brez pretiranih stroskov krizariti naokoli.
plin v lj JE ze sedaj predrag. za 148sit bi moral narediti veliko km, da se investicija povrne. poleg tega; kdo mi garantira, da drzava ne bo kaj kmalu nabila trosarin se za plin. potem lahko avto samo se v parlament zabijem
zadnji stavek je dober
Lepo pozdravljeni.
Nisem ravno redni bralec tega foruma se pa obcasno v katero zadevo vkljucim. Offroad je cisto za konjicek... sem pa pred kratkim bral vaso razpravo o avtoplinu in se v zadevo precej poglobil. V cetrtek sem dal zadevo vgradit in za sedaj sem prijetno presenecen. Ta teden se zacnem ukvarjati se s papirno vojno, ampak mislim, da ne bo vecjih tezav. Ce je interes med vami lahko objavim celotni clanek s slikami o vgradnji in cenami ter seveda vsemi kontakti.
Grandcherokee 4,0 L93.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov