Komentirajte članke portala www.avtomobilizem.com, podajte mnenja in ideje o izboljšavah

_Jerry_
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Hudo neugoden problem: NE NAJDEM TEME

Napisal/-a _Jerry_ So jan 15, 2005 9:29 pm

Pozdravljeni in dober dan :D

Mene bi pa nadvse zanimalo, ce je nekdo mogoce (takole cisto slucajno ali morda celo malo manj slucajno in malo bolj namerno) izbrisal kaksne stare teme oz. poste? Ker sem iskal eno temo, kjer je bilo govora o Citroenu ZX (avtor je bila moja malenkost), pa mi sploh ne pokaze, da bi jaz kadarkoli pisal o kakem ZX-u :ue

Skratka ne vem vec ali se mi je sanjalo o tem ZX-u, ali bi moral vzeti kaksno tableto... :huh:

V pricakovanju Vasega nadvse spostovanega, tezko pricakovanega in velecenjenega odgovora, LJUBIM NOGE :bow

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice So jan 15, 2005 10:28 pm

Jerry pozdravljen! Si mislil to debato -> http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=19723 ?
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune So jan 15, 2005 10:31 pm

Jaz sem napisal v iskalnik "ZX" pa mi je ni našlo. :shock: Svašta. :?
SlikaSlikaSlika

alkor
Nov uporabnik

ce kdo kupuje zx-a

Napisal/-a alkor So jan 15, 2005 11:14 pm

_Jerry_
Uporabnik

Napisal/-a _Jerry_ So jan 15, 2005 11:37 pm

ice je napisal/-a:Jerry pozdravljen! Si mislil to debato -> http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=19723 ?

To, ja :)

A potem funkcija za iskanje zajeb... zafrkava? :?

_Jerry_
Uporabnik

Re: ce kdo kupuje zx-a

Napisal/-a _Jerry_ So jan 15, 2005 11:41 pm

alkor je napisal/-a:ga prodajam

Ql :mrgreen: Potem sva ze dva :P

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne jan 16, 2005 12:15 am

Ok jest imam tud en problem pri iskanju teme pa bom kar sem napisal. No iščem temo ki je bila še pred kratkim zelo aktualna, namreč govorila je o slovenskem avtomobilu leta 2005 VW Golf V.
Če se prav spomnim je bila v podforumu Splošna debata. Po svojem zadnjem postu sem hotel čez čas temo najti pa sem vse pregledal (čeprav očitno ne) in je nisem našel.

Sedaj se že sam seb smejim da je ne morem najdt, zdej pa prosm če mi lahko kdo pove kaj se je s to temo zgodil, a jo je kdo kam prestavil, a je bila izbrisana al sem pa že sam tok zmešan da jo mam pred nosom pa je ne vidm :oops: :bonk :jao: :huh:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Ne jan 16, 2005 12:34 am

če veš, kdo je avtor, spodaj napišeš išči po avtorju...
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne jan 16, 2005 12:38 am

Asterix je napisal/-a:če veš, kdo je avtor, spodaj napišeš išči po avtorju...

Ja sej ko bi vsaj vedel kdo je temo začel... :?
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Ne jan 16, 2005 12:58 am

Demo je napisal/-a:Ok jest imam tud en problem pri iskanju teme pa bom kar sem napisal. No iščem temo ki je bila še pred kratkim zelo aktualna, namreč govorila je o slovenskem avtomobilu leta 2005 VW Golf V.

Debato smo odstranili, ker je prišlo do kregarij in pogovor ni vodil nikamor. Brezpredmetno je po podelitvi razpravljati o tem, ali si Golf V res zasluži to titulo - kakorkoli že, lahko se odpre nova debata, ampak dvomim, da bo koristna za vse nas... če je bil naslov plačan, potem naj se predložijo dokazi, če imate dobro utemeljitev zakaj JA/NE, potem se prav tako lahko ponovno odpre debata o tem... do takrat pa naj počiva v miru ;)
IceBreakr

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Ne jan 16, 2005 9:05 am

ice je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:Ok jest imam tud en problem pri iskanju teme pa bom kar sem napisal. No iščem temo ki je bila še pred kratkim zelo aktualna, namreč govorila je o slovenskem avtomobilu leta 2005 VW Golf V.

Debato smo odstranili, ker je prišlo do kregarij in pogovor ni vodil nikamor. Brezpredmetno je po podelitvi razpravljati o tem, ali si Golf V res zasluži to titulo - kakorkoli že, lahko se odpre nova debata, ampak dvomim, da bo koristna za vse nas... če je bil naslov plačan, potem naj se predložijo dokazi, če imate dobro utemeljitev zakaj JA/NE, potem se prav tako lahko ponovno odpre debata o tem... do takrat pa naj počiva v miru ;)

Se strinjam :pivo
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Ne jan 16, 2005 9:12 am

ice je napisal/-a:

A , tema je odstranjena zaradi tega ker ni zmagal Reno :lol: :P
Slika

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Napisal/-a ice Ne jan 16, 2005 12:02 pm

killah bee: glede na lobiranje v Sloveniji, se se cudim ;) drugace pa obstaja veliko boljsih (in predvsem bolj varnih/zanesljivih) avtomobilov od teh slovenskih "ljudskih vozilc"...

Zaklep.
IceBreakr
Vrni se na Obvestila in predlogi

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov